מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת חתולאביגיל06/01/2008
שלום החתול שלי בן שני וחצי מגזע רוסי כחול
כל כמה זמן הוא חולה לכן אני לא מספיקה לעשות לו חיסון , הוא גם לא מסורס
לפני כמה ימים לאחר שהיה מתעטש וזה עבר לו
החלו להיות לו בעיות ברגליים קשה לו לעלות ולרדת במדרגות קשה לו לקפוץ ןהוא כבר לא ישב / יושן כהרגלו.
הוא התחיל להיעדר ליותר שעות מחוץ לבית, הוא חלש, ואופיו השתנה.
אני מפחדת שזאת איזשהי מחלה שלא ניתן לרפא
על איזה מחלה יכולות להעיד כל התסמינים הנ"ל?
אני מפחדת מאוד לאבד אותו!!!
האם ניתן לעשות לו חיסונים כשהו חולה ?
בבקשה בקשה בבקשה תעזרו לי לא לאבד את החתול שלי ולהחזירו למצב שהיה!!!!!!!!
תודה מראש אביגייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתול חולה
ד''ר סמדר טל06/01/2008דרושות בדיקות מקיפות על מנת לאבחן את הבעיה- שעלולה להיות וירוס, חיידק, דלקת פרקים, חסימת דרכי שתן ועוד ועוד ושילובים בין מספר גורמים.
דרושה בדיקה וטרינרית מקיפה שכוללת בדיקות דם שתן רנטגן במידת הצורך ועוד בדיקות רלוונטיות.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)