חתול שמן וחתולה רזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול שמן וחתולה רזה
    סיון
    27/06/2011

היי,
    מלח ופלפל הם שני חתולים בני שנתיים. הם מעוקרים ומסורסים וחיים אצלי בבית.
    מלח שוקלת קצת יותר מ-4 ק"ג ופלפל קצת פחות מ-7 ק"ג.
    הם אוכלים אוכל לחתולי חצר המכיל 30% חלבון ,13% שומן ו-2% תאית. המזון נגיש להם בכל שעות היממה.
    חוץ מזה הם מקבלים פעם בשבוע כ-2 כפות גבינה לבנה או קופסאת שימורים לכל אחד. אני ממש מקפידה שלא יקבלו שום מזון אחר מלבד זה.
    מכיוון שהם שניהם יחד כל הזמן זה בעיה להחליף מזון לאחד מהם ולשניה לא ובנוסף מלח גם ככה קצת רזה ואני לא רוצה שתרד גם במשקל.
    השאלה שלי היא איך אפשר לגרום לפלפל להרזות??? ואיך יכול להיות שהם מקבלים בדיוק את אותם התנאים ונוצר בינהם הבדל כ"כ גדול במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתול שמן וחתולה רזה

הוספת תגובה

• חתול שמן וחתולה רזה - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    01/07/2011

סיון שלום,
    כדי לעשות דיאטה לחתול השמן יש לתת מזון דיאטטי ולקבוע יעדים ריאליים לירידה במשקל, אין לרדת באופן קיצוני במשקל אלא בצורה הדרגתית ואיטית מאוד. קיים מזון דיאטטי בחנויות החיות וכן אצל הוטרינר, המזון אצל הוטרינר הינו מזון רפואי וניתן במקרי עודף משקל קשים, התייעצי עם הוטרינר שלך לגבי סוג המזון המתאים. מכיוון שיש לך שני חתולים, את יכולה לתת להם את האוכל בחדרים נפרדים (לכל אחד מזון אחר), ניתן לשים את האוכל לחתולה הרזה במקום צר בבית אליו החתול השמן לא יכול להכנס או אולי במקום גבוה אליו החתול השמן לא יוכל להגיע. במקביל, יש לשחק עם החתולים באופן קבוע, 10-15 דקות ביום, פעילות גופנית חיונית לשם ירידה במשקל.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו