קפלים אצל פאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגבונים

שרון
    05/07/2011

וצריך לדאוג שהמגבונים לתינוקות שאני ישתמש בהם לכפלים לא יהיו עם אלכוהול כדי שלא יגיעו בטעות למעלה עם הלשון או שזה לא חשוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפלים אצל פאג
    שרון
    27/06/2011

רציתי לשאול האם אני צריכה לנקות לכלבת פאג שלי בין הכפלים שלה? אני לא רואה שיש לה משהו מיוחד שם אבל שמעתי על העניין ועל החומרה במידה ולא מטפלים בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפלים אצל פאג

הוספת תגובה

• קפלים אצל פאג - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    02/07/2011

שרון שלום,
    בין קפלי העור נוצרת סביבה חמה ולחה, סביבה אידיאלית לשגשוג של חיידקים אשר עשויים לגרום לדלקת בעור (אדמומיות של העור, פצעים, ריח לא טוב) ולכן כדי להמנע מכך מומלץ לנקות את אזור הכפלים עם מגבון לח (קיימים מוצרים מותאמים לכלבים / מגבון של תינוקות) ולאחר מכן עם פד יבש. התייעצי עם הוטרינר לגבי הצורך בכלב שלך, בהתאם לכמות ועומק הקפלים. רק בריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפלים

שרון
    02/07/2011

אפשר עם כל מגבון לח או חייב שיהיה מיועד לתינוקות? והכפלים שצריך לנקות בהם הם אלו מעל האף כזה נכון?
    ורציתי לדעת דבר נוסף בבקשה- יש לכלבה שלי מעין הפרשות כאלה בעין במהלך היום ואני מנקה לה אותם עם נייר טואלט . רציתי לשאול אם זה בסדר אם זה לא נייר מחוספס מידי שיכול לגרום לנזק שריטות וכו'..? האם צריך לעשות זאת עם טישו רך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפלים - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    05/07/2011

כאמור, יש מגבונים שמותאמים לכלבים (DermaPet Malacetic Wet Wipes) קצת קשה להשיגם אך בהחלט מומלץ, אופציה נוספת היא לקנות מגבונים לתינוקות שכן הם מיועדים לעור עדין (עדין הם פחות מותאמים לעור של הכלבים) ואופציה שלישית היא שימוש בצמר גפן רטוב עם מים ולאחר מכן פד יבש. נייר טואלט עדין/טישו רך/ פדים מתאימים לניקוי הפרשות עיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו