מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבירת חלק משן חלבית קדמית מה ההשפעהג'ורג' פאנוס19/07/2011
בוקר טוב
הבן שלי בן שנה ושמונה חודשים אתמול הוא נפל ישר על הפרצוף ושבר בצורה אלכסונית חלק מהשן הקדמית החלבית. הלכנו לרופא והוא אמר שאין מה לעשות וצריך לחכות בין שבוע לשבועיים לראות אם קורה משהו לשן ולחניכיים. הוא עוד הוסיף ואמר כי לא מן הנמנע כי אם נפגע השורש אז השן השניה שתצמח במקומה בעתיד תהיה גם כן פגומה. וזה ממש ממש מפחיד אותנו.
אני ממש ממש מודאג הבן שלי עוד לא השלים שנתיים מהחיים שלו וכבר יהיה לו בשן פגם שילווה אותו כל החיים. האם יש אפשרות לבדיקה מעמיקה יותר לראות אם נגרם נזק והאם במידה ולא נגרם נזק ניתן לשייף את השן כך שתהיה לה צורה.
הוא ילד מקסים ויפה עם החיוך המושלם שכבר לא מושלם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבירת חלק משן חלבית קדמית מה ההשפעה - תגובה
פרופ' חיים סרנת19/07/2011שבר בשן, ראשונית או קבועה מחייב התיחסות. לפעמים ניתן לעשות טיפול ולמנוע תוצאות בלתי רצויות.
לדעתי כדאי שתפנה לרופא שיניים מומחה לילדים שיוכל להציע תכנית טיפול או מעקב למנוע סיבוכים ולשמור על שלמות המשנן הקבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבירת חלק משן חלבית קדמית מה ההשפעה - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן19/07/2011ובנוסף - אין ספק שהכי נכון להשלים את החלק החסר ולתת לעצב את ההגנה שחסרה לו כעת. מומחה לילדים ידביר/תסביר. בהחלט אין להמשיך לשבור את השן שזו משמעות השחזה.
טכנית טיפול בגיל זה מצריך מיומנות מיוחדת והרבה מוטיבציה. בנחלט מגיע לבנך וגם לך-ואת פקטור חשוב בסיפור-ילד עם חיוך מושלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבירת שן - תודה
ג'ורג' פאנוס19/07/2011תודה רבה על התשובות
חשוב לציין שאנחנולא מוצאים את החלק שנשבר כך שלא נוכל להדביק את מה שנשבר
איך ניתן להשלים את מה שנשבר אם לא באמצעו השן המקורית??
כי הבנתי שזה בלתי אפשרי ואם מדביקים אז זה נופל לאחר תקופה
אני חושב שאולי אני אבקר אצלך ונקבל חוות דעת אמיתית
ניהיה בקשר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)