ראשית תודה לד"ר שסקין

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• ראשית תודה לד"ר שסקין
    ליאת
    05/08/2011

ד"ר שסקין תודה רבה על תשובתך ועל המחמאה (רק לידיעה ביקשתי מהילדון לסגור את השיניים והדגמתי לו בעצמי, והוא הסתכל עליי ועשה אותו דבר ואז צילמתי...:))

בכל מקרה, קראתי רבות באינטרנט וראיתי שככל שמפסיקים מוקדם יותר עם המוצץ (היה אתר שכתב בין חצי שנה לשנה ובטח ובטח להפסיק עם המוצץ עד גיל 4!). כתבתי בהודעתי הראשונה שהילדון נמצא עם מוצץ כשעתיים-שלוש ביממה ויש מצב שזה יותר במהלך הלילה, בלילה האחרון קמתי כמה פעמים להביט בו והוא היה עם מוצץ ברוב המקרים...
    ברורה לי החשיבות של המוצץ בשלב האוראלי ואני בטוחה שאם אתחיל לנסות להוציא ממנו את המוצץ בלילה או בשנת הצהריים (שבה, אגב, זורק את המוצץ לאחר שנרדם..) אז תהיינה בכיות וקושי רב לילדון.

הסתכלתי על השיניים ואני מנסה להבין כיצד זה יכול להסתדר כי כולן נראות לי בבקיעה כמעט מקסימלית ודווקא הטוחנות העליונות נראות לי בבקיעה חלקית ושם הרי יש מגעים...טוב, את המומחית...סומכת על מילותייך.
    מה שחשוב לי לדעת זה מתי להתחיל לשכנעו בהדרגה להיפרד מהמוצץ כדי שלא יישאר משנן פתוח? עוד 4 חודשים הוא בן 3! וכמו שאני מרגישה יהיה לו קשה גם בעוד שנה!
    כיצד אני יכולה לדעת שהמצב אינו תולדה של מבנה לסתות?
    אם השיניים תמשכנה לבקוע אז זה אומר כותרת קלינית ענקית לא?? אני מסתכלת על השיניים של בתי ואין כ"כ הבדל בין השיניים שלה לשיניים שלו...והן אמורות לבקוע כדי לסגור את המנשך בעוד כ - 2 מ"מ (עליונות ותחתונות).

האם לדעתך לפי התמונה השיניים בבקיעה חלקית עדיין? ובאיזה גיל את ממליצה להיפרד מהמוצץ כדי לא לגרום למנשך פתוח בבגות?

חן חן על עזרתך. את מקסימה.
    מורן.

נ.ב אולי אפילו אעלה תמונה נוספת (צידית) בהמשך לכשיחזור מהגן אצלם אותו..:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראשית תודה לד"ר שסקין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראשית תודה לד"ר שסקין - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    05/08/2011

האינטרנט הוא כר רחב גם להרבה שטויות. למה לא להיות מיוחד ולכתוב שמשהו הורמוני שקיים שנים הוא לא טוב? אם יכתבו שהכל בסדר לא יפרסמו. לכן צריך שכל לברור. תקופה אוראלית אינה סתם תקופה אוראלית. המציצה נותנת לילד סיפוק ובטחון הרווח יסגר בכל גיל עם הפסקת ההרגל. בחירה שלך אם בא לך להציק לילד טבע זה לא דבר רע. הנקה זה גם דבר נפלא. רק משנה איך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו