טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שיננית אינה פונקציה בילדים שכן סוג ומשך הניקוי שהם זקוקים שונה. חשוב יותר להבדק אצל רופא שיניים לילדים ושהוא יחליט אם בכלל צריך שיננית. בדרך כלל רופא השיניים לילדים מנקה את שיני הילד כחלק מהבדיקה וכך גם מלמד אותו להתמודד עם המכשירים החודרים לפיו שהפסיכולוגיה בכך מורכבת הרבה יותר מניקוי אבן שאין ממש בילדים. ייתכן ואותו הרופא מנחה שיננית ואז יש אולי היגיון אבל אני ממש לא מוצאת שבפה של ילד צעיר יש מקום לתור דל תצי שעה של שיננית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד