מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיניים טוחנותאפי21/01/2012
בני בן חמש וחצי צמחו לו שיניים טוחנות קבועות בצבע צהוב כהה, לאחר בדיקת רופא שיניים נאמר לי שהשיניים צמחו ללא ההגנה של האמייל, הוא טוען שהן רכות ועלולות להתפורר אפילו מהחומציות של הפה. הוא נשלח לעשות חיפוי או ציפוי של השיניים כדי לשמר אותן. אחרי שביקרתי אצל שני רופאי שיניים לילדים אף אחד לא יודע להגיד לי למה צמחו לו שיניים כאלה, והאם גם השיניים הקבועות אחרי החלביות יצמחו לו כך. אני חייבת לציין שכל ארבעת הטוחנות שניים למטה ושניים למעלה צמחו כך. האם יש דרך לדעת מדוע זה קורה? ואיך אוכל לדעת האם השיניים הבאות יצמחו לו כך? האם עליי לדרוש בדיקה או צילום מהרופאים המטפלים בו כדי לדעת זאת? הוא נשלח לטיפול בהרדמה בגלל חוסר שיתוף פעולה מצידו, האם אוכל לבקש בירור תוך כדי הרדמה? אודה לכם על כל מידע או עזרה, אני פשוט מרגישה חוסר אונים לנוכח המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיניים טוחנות - תגובה
פרופ' חיים סרנת21/01/2012במידה ולא קיימת במשפחתכם בעיה תורשתית של פגם בזגוגית ובמידה ששינים אחרות בפה בקעו בצורה וגודל נורמאלי,קיימת תופעה קלינית שבה הטוחנות הקבועות ולעתים גם שיניים קדמיות ,אך בפחות חומרה, בוקעות עם פגם בזגוגית שעלול במהרה להתפורר ולאפשר לעששת להתפתח.
הפגם נקרא MIH. הסיבות לתופעה אינן ברורות והן קשורות להפרעה כלשהיא בתקופת התפתחות השן
הטיפול אכן יכול לעתים לחייב כסוי השיניים הפגועות בכתרים טרומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיניים טוחנות
אפי21/01/2012תודה!
ועוד שאלה קטנה: כמה זמן לוקח לשן טוחנת לצמוח מרגע בקיעתה עד לשלב הסופי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)