שן שיצאה חלקית

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• שן שיצאה חלקית
    דנה
    24/01/2012

לום.בת שלי בת שנה ו11 חודשים. צומחות לה עכשיו שתי שיניים האחרונהבעיה היא שהשתי השיניים הראשות שיצאו הם שונות אחת יצאה שלמה והשנייה רק חצי ממנה.איך זה יכול להיות הרי זה השיניים הקדמיות הראשונות שיצאו וכבר עברה שנה מאז וכמה חודשים אבל השן הקדמית השנייה לא רוצה לגדול.גם השן שלידה יצא חלקית.כל השאר נראות בסדר.מה עושים זה ממש לא יפה .כאילו אין לה שתי שיניים.אני מתכוונת לשיניים קדמיות מלמעלה.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן שיצאה חלקית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן שיצאה חלקית - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    24/01/2012

היי. נסי לשלוח תמונה. במקרה זה חשובה בדיקה ממשית וקשה לי לקחת אחריות מבלי ממש לראות. ובכל זאת אנסה - אם הילדה מוצצת מוצץ יתכן ובקיעת השיניים תואמת את קו המוצץ ואז מקבלים קו בקיעה קעור התואם לקמירות המוצץ ובמקרה זה תתכן בקיעה לא שווה של השיניים. מוצץ הוא צורך בגיל זה ולא הייתי מפסיקה הרגל בגיל זה. כשתתבגר מעט - גיל 4-5 בתום תקופה אוראלית אז תסיים ההרגל והשיניים תבקענה ללא הפרעה ותישרנה קו. בכל מקרה אשמח אמ צבדק פיסית על ידי מומחה לילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו