שן ראשונה מוזרה ביותר לתינוקת

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• שן ראשונה מוזרה ביותר לתינוקת
    אריאלה
    05/02/2012

שלום, אני אמא לתינוקת בת חצי שנה. נראה כי מבצבצת לה השן הראשונה, אולם המיקום והצורה שלה מאוד משונים. השן נראית יוצאת מאיזור הניבים העליונים, ולא מחלקם התחתון של החניכיים, אלא ממש מהאמצע שלהם, כאילו היא יוצאת לכיוון הצד של הפה. ממבט על הצד השני (הסימטרי) עושה רושם כי גם שם מתחילה לבצבצץ שן באותה צורה אולם עדיין לא ממש נחשף החלק הלבן שלה. לתגובתכם בהקדם אודה. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן ראשונה מוזרה ביותר לתינוקת - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    06/02/2012

אמאלה! הפורום הוא מדיה חביבה אבל ממש לא הייתי רוצה שיאבחנו תינוקת בת חצי שנה מצילום במחשב. אנא קחי אותה לרופא שיניים לילדים שיחוש ויראה וייתן תשובה נכונה. איבחון במקרה זה בנתונים הללו הוא ממש זילזול במקצוע ובמתרפאה. בגדול אם התהליך סימטרי זה פחות מטריד כי לא הגיוני שיש שיניים מוזרות בשני צדדים. אז זה לא מוזר וייתכן שזו שן שלה שבוקעת בסדר לא נכון. אבל ממש ממש איני רוצה להגרר לניחושים. זה ממש המקרה שצריך בדיקה פיזיקלית קונבנציונלית. ספרי לי מה יהיה. מעניין. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו