מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שן ראשונה מוזרה ביותר לתינוקתאריאלה05/02/2012
שלום, אני אמא לתינוקת בת חצי שנה. נראה כי מבצבצת לה השן הראשונה, אולם המיקום והצורה שלה מאוד משונים. השן נראית יוצאת מאיזור הניבים העליונים, ולא מחלקם התחתון של החניכיים, אלא ממש מהאמצע שלהם, כאילו היא יוצאת לכיוון הצד של הפה. ממבט על הצד השני (הסימטרי) עושה רושם כי גם שם מתחילה לבצבצץ שן באותה צורה אולם עדיין לא ממש נחשף החלק הלבן שלה. לתגובתכם בהקדם אודה. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן ראשונה מוזרה ביותר לתינוקת - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן06/02/2012אמאלה! הפורום הוא מדיה חביבה אבל ממש לא הייתי רוצה שיאבחנו תינוקת בת חצי שנה מצילום במחשב. אנא קחי אותה לרופא שיניים לילדים שיחוש ויראה וייתן תשובה נכונה. איבחון במקרה זה בנתונים הללו הוא ממש זילזול במקצוע ובמתרפאה. בגדול אם התהליך סימטרי זה פחות מטריד כי לא הגיוני שיש שיניים מוזרות בשני צדדים. אז זה לא מוזר וייתכן שזו שן שלה שבוקעת בסדר לא נכון. אבל ממש ממש איני רוצה להגרר לניחושים. זה ממש המקרה שצריך בדיקה פיזיקלית קונבנציונלית. ספרי לי מה יהיה. מעניין. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)