זמני בקיעת שיניים

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• זמני בקיעת שיניים
    תמר
    20/02/2012

שלום,
    הבת שלי בת7 חודשים. שתי השיניים הקדמיות התחתונות בקעו לפני כחודש ועכשיו כבר שבוע בערך נראה כאילו השן הקדמית העליונה בדרך לבקוע (יש נפוח ולבן) אבל היא לא יוצאת. האם יש כמות זמן מסוימת (כמה ימים, שבוע, שבועיים) בו השן אמורה לבקוע או שהתהליך יכול לקחת גם יותר זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמני בקיעת שיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמני בקיעת שיניים - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    20/02/2012

לצערי אין זמן קבוע. השן בוקעת ממ בחודש בגדול... היא תצא. זה קצת מייאש אני בטוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמני בקיעת שיניים

תמר
    23/02/2012

למה התכוונת בממ בחודש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמני בקיעת שיניים - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    23/02/2012

השן בוקעת בקצב של כ-1 ממ בחודש כלומר אם הקו החותכי של השן הוא באזור שאת רואה לבן אזי העריכי את מרחק הבקיעה ואת זה עושה השן בקצב של 1 ממ לחודש. זה הכי טובשאני יכולה להסביר לך בלי לראות. מקוה שברור. נשמע תקין ולא נראה לי צורך לראות רופא בשלב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו