מבקשת את עזרתכם ועצתכם בדחיפות

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• מבקשת את עזרתכם ועצתכם בדחיפות
    ליאור
    22/03/2012

שלום, ביתי בת 8 צריכה גשר למס חודשים בשל שן קדמית שבקעה באלכסון(עפ 3 חוות דעת זהות של מיטב האורטודנטים ורופא שיניים של ילדים). הבעיה אחרת- נשלחנו לצילום פנורמי, מכיוון שבגיל 3 עברה סי טי ראש ועוד מס צילומים בודדים במהלך חייה, ניסיתי להמנע מכך, אך הובהר שאין בררה.

אתמול עשינו צילום במכון מוסמך וותיק, בו יש מכשיר פנורמי דיגיטלי בעל קרינה נמוכה(לדבריהם), הטכנאית וגיבתה אותה בעלת המכון, לא הניחו סינר עופרת בטענה שעלול לפגוע בצילום, כי על המכונה לבצע סיבוב סביב הלסת. בטיפשותי הרבה ביצעתי לה את הצילום ללא הגנה,כשעכשיו אני מבינה שזו טעות ואף פניתי למשרד הבריאות.

שאלתי ובקשתי אליכם- אני בלחץ נוראי מאתמול, אני מבינה שנעשה צילום חסר אחריות, אך האם הקרינה וההשלכות ככ גדולות או שבאמת מדובר בקרינה נמוכה מאוד? האם באמת כפי שהוסבר לי שוב לאחר מכן, במכשירים הללו הקרניים "ממוקדות" ולא "מפוזרות"? ועל כן הנזק מזערי? אני שואלת מתוך חרדה גדולה, כל מכון שפניתי אליו לאחר מכן, זועזע מהמקרה..התלונה הופנתה למשרד הבריאות, האם אפשר לקבל מס מילות הרגעה ממכם?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת את עזרתכם ועצתכם בדחיפות - תגובה

פרופ' חיים סרנת
    25/03/2012

מאחר ופנית למשרד הבריאותובקשת יעוץ, אני מניח שתקבלי תשובות מהאנשים המוסמכים לכך.
    עם זאת נראה לי שנכנסת ללחץ גבוה מדי. על אף שמועדף להמנע מכל קרינה מיותרת, לא נראה לי שצילום פנורמי דנטאלי אחד הוא סיבה לחרדה העצומה שאת משדרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו