מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מציצת מוצץ במידה קטנה מהגילאמא16/07/2012
שלום אני אמא לתינוקת בת שנה וחצי עוד מעט.
מגיל לידה הבת שלי רק עם מוצצים במידה 1 (הכי קטנים שמותאמים לתינוק מגיל לידה עד חצי שנה).
הסיבה לכך פשוט כי אני נגעלת מהמוצצים הגדולים ולכן אני קונה לה עד עכשיו את את המידה 1.
התינוקת כמובן אוהבת את המוצץ ולא מתלוננת כי לא מכירה משהו אחר.
לאחרונה אמרו לי שאולי מוצץ במידה קטנה יכולה להזיק לצמיחת השיניים או משהו?
אם נכון ומומלץ להשתמש במידות המומלצות לפי גיל? או שאין שום בעיה??+
ועוד משהו קטן האם בגיל מסויים מוצץ יכול להזיק לצמיחת השיניים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציצת מוצץ במידה קטנה מהגיל - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן16/07/2012אין טעות קריטית בעניין. כשהפה גדל מוצץ גדול יותר נמצא במגע אינטימי עם חלל הפה ביתר קלות- הילד צריך להפעיל פחות כח כדי להגיע למגע וזה הרציונל בהחלפת מוצץ לגדול יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציצת מוצץ במידה קטנה מהגיל - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן16/07/2012אין טעות קריטית בעניין. כשהפה גדל מוצץ גדול יותר נמצא במגע אינטימי עם חלל הפה ביתר קלות- הילד צריך להפעיל פחות כח כדי להגיע למגע וזה הרציונל בהחלפת מוצץ לגדול יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך אבל אשמח להבהרה
אמא17/07/2012מצטערת אבל לא הבנתי לגמרי את תשובתך, אמרת שאם המוצץ קטן היא כאילו תמצוץ יותר חזק כדי להרגיש את התחושה, האם יש בכך נזק??
אם ניכר שלתינוקת נח ולא ניראה שהיא מתאמצת.
אם יש צורך רפאי להחליף לה למידה 2??
אשמח לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך אבל אשמח להבהרה - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן17/07/2012אין צורך רפואי להחליף וודאי אם אינך רואה תנועות התכווצות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על תשובך
אמא18/07/2012פשוט רציתי לדעת שאני לא מזיקה לה אם היא מתאמצת קצת יותר.
כי יש לי סטוקים בבית שקניתי במידה 1 למקרה שתאבד. כדי לא לרוץ כל שבוע לקנות
אז שוב תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)