כתר כסוף על טיפול שורש לילד

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• כתר כסוף על טיפול שורש לילד
    אורית חי
    27/08/2012

בני בן השש עבר טיפולי שורש ועליהם הולבשו כתרים בצבע כסף ( הטיפול התבצע בכללית סמייל ) . הכתרים נראים מזעזע , בכל פעם שהילד מדבר או מחייך רואים אותם וזה נראה נורא. אמרו לי שכתרים לילדים עושים רק ממתכת , האם זה אכן כך ? האם יש אפשרות לפרק כעת את הכתרים הכסופים ולהחליפם בכתרים לבנים או במשהו אחר אסתטי יותר ? ( שיניים אלה ינשרו רק בעוד כ- 6 שנים ) האם כדאי לפנות למרפאה פרטית ? אני מוכנה לשלם ככל שידרש על מנת לתקן את הדבר הנורא שעשו לילד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר כסוף על טיפול שורש לילד - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    27/08/2012

קיימים כתרים טרומיים מצופי חומר קרמי בצבע לבן. הם יקרים יותר ולכן כנראה לא מצויים בקופה. חבל שלא יידעו אותך. אני בטוחה שתתדעי למצוא מומחה/ית לילדים שרגיש/ה לאסתטיקה ותוכלו להחליף הכתרים.
    מבחינה רפואית הכתרים הטרומיים הכסופים טובים ומשחזרים היטב את חומר השן החסר אולם אכן אינם עונים לקריטריון האסתטיקה... בהצלחה  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו