נפיחות וצבע כחול שחור בחניכיים

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• נפיחות וצבע כחול שחור בחניכיים
    רוני
    28/09/2012

לבני בן החצי שנה יש נפיחות בחניכיים העליונות איפה שצומחות השיניים הטוחנות. הנפיחות היא בצבע כחול שחור. נורא נבהלתי ולקחתי אותו לראופא ילדים. הרופא אמר שזה נורמלי וצריכה לבקוע שן. כעבור שבועיים שעדיין שן לא בקעה התקשרתי לרופא ואז הוא אמר לי ללכת לרופא שיניים. אני מתחילה לדאוג? האם זה נורמלי? מסוכן?
    דיברתי עם רופא שיניים בטלפון וקבעתי תור והוא אמר לי שזה נדיר שמה שאני מתארת קורה בחניכיים הפנימיות בדרך כלל זה בחניכיים הקדמיות.
    אני מאוד מודאגת והתור שלי רק עוד שבוע.
    הבן שלי לא מתלונן על כאבים או משהו שמציק לו.
    בבקשה אשמח לתשובה במהרה.

רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות וצבע כחול שחור בחניכיים - תגובה

פרופ' חיים סרנת
    29/09/2012

את יכולה להפסיק לדאוג
    תופעה זו ידועה נקראת המוטמה של בקיעה ואינה מסוכנת
    עם בקיעת השן חילצו התופעוות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת...

רוני
    29/09/2012

קודם כל תודה ממש הרגעת אותי. האם בכל אופן כדי לפנות לרופא שיניים? כמה זמן זה יכול לקחת עד בקיעת השן?(דרך אגב בני בן שנה ולא חצי שנה כמו שכתבתי בהודעה הקודמת)
    תודה רבה
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת... - תגובה

פרופ' חיים סרנת
    01/10/2012

אם אין תופעות נוספות אין דחיפות לבדיקה על ידי רופא שחיניים, כרגע.
    עם זאת מומלץ שבגיל בין שנה לשנתיים יערך הביקור הראשון אצל רופא שיניים לילדים על מנת לקבל הערכה על מצב התפתחות הילד והדרכה לגבי שמירה על בריאות הפה והשיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו