מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפיחות וצבע כחול שחור בחניכייםרוני28/09/2012
לבני בן החצי שנה יש נפיחות בחניכיים העליונות איפה שצומחות השיניים הטוחנות. הנפיחות היא בצבע כחול שחור. נורא נבהלתי ולקחתי אותו לראופא ילדים. הרופא אמר שזה נורמלי וצריכה לבקוע שן. כעבור שבועיים שעדיין שן לא בקעה התקשרתי לרופא ואז הוא אמר לי ללכת לרופא שיניים. אני מתחילה לדאוג? האם זה נורמלי? מסוכן?
דיברתי עם רופא שיניים בטלפון וקבעתי תור והוא אמר לי שזה נדיר שמה שאני מתארת קורה בחניכיים הפנימיות בדרך כלל זה בחניכיים הקדמיות.
אני מאוד מודאגת והתור שלי רק עוד שבוע.
הבן שלי לא מתלונן על כאבים או משהו שמציק לו.
בבקשה אשמח לתשובה במהרה.
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נפיחות וצבע כחול שחור בחניכיים - תגובה
פרופ' חיים סרנת29/09/2012את יכולה להפסיק לדאוג
תופעה זו ידועה נקראת המוטמה של בקיעה ואינה מסוכנת
עם בקיעת השן חילצו התופעוות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת...
רוני29/09/2012קודם כל תודה ממש הרגעת אותי. האם בכל אופן כדי לפנות לרופא שיניים? כמה זמן זה יכול לקחת עד בקיעת השן?(דרך אגב בני בן שנה ולא חצי שנה כמו שכתבתי בהודעה הקודמת)
תודה רבה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ושאלה נוספת... - תגובה
פרופ' חיים סרנת01/10/2012אם אין תופעות נוספות אין דחיפות לבדיקה על ידי רופא שחיניים, כרגע.
עם זאת מומלץ שבגיל בין שנה לשנתיים יערך הביקור הראשון אצל רופא שיניים לילדים על מנת לקבל הערכה על מצב התפתחות הילד והדרכה לגבי שמירה על בריאות הפה והשיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)