איך שיניים מתחלפות כשיש כתר??

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• איך שיניים מתחלפות כשיש כתר??
    לי
    18/10/2012

הי הבת שלי בת שש אנחנו מגיל שנתיים בטיפולים אצל רופא שיניים ובמעקב כל חצי שנה כשהיתה בגיל שנתיים שמו לה שני כתרים בשניים הקידמיות למעלה עכשיו בוקעת שן מתחת לשן עם הכתר הכתר ממש מתנדנד האם זה דורש התערבות או שהכתר יפול לבד??????

עוד שאלה יש לה תמיד שחור שצריך לנקות אות(כלומר רופאת השניים מנקה עם חומר) בשניים הקדמיות למטה ממה זה והאם אפשר לעשות טיפול מונע בבית????

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה שוב

לי
    23/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך שיניים מתחלפות כשיש כתר?? - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    01/11/2012

הכתר הוא כאילו השן. דמייני שאת הולכת עם כובע על ראשך. אמ תפלי- הכובע יפול איתך. הכתר אינו קשור כלל למנגנון הנשירה שקורה כתוצאה מפעילות תאים סופגי חומר שן בצמידות ללחץ הבקיעה של השן הקבועה העוקבת. נפילת השן היא תולדה של ספיגת שורש בשן לכן קיום או אי קיום כתר לא רלוונטי לתהליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו