מכה בחניכיים

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• מכה בחניכיים
    שרון
    04/11/2012

שלום,
    הבת שלי בת 11 חודשים קיבלה אתמול מכה בחניכיים עליונות כאשר עמדה ונשענה על השולחן, איבדה שיווי משקל וקיבלה מכה מהשולחן.
    היא בכתה ונרגעה די מהר וירד לה מעט דם.
    עדיין לא בקעו לה שיניים עליונות. האם יש סיבה לפנות לרופא שיניים?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכה בחניכיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכה בחניכיים - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    04/11/2012

לא נראה לי שכדאי לפנות לרופא שיניים בשלב זה . סביר שרקמת החניכיים ספגה את המכה והקטינה מאוד את הכח שהועבר לשן,אם בכלל. הייתי ממתינה לבקיעת השיניים ורק אם יש אחור רב יש מקום לפנות לרופא בגין זה.
    מכל מקום בדיקה שגרתית ראשונה והוראות והדרכה לגבי שמירת שיני בתך- נכון לקיים בגיל זה- ללא קשר למכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חניכיים

מיכאל
    08/09/2016

שלום.
    בן שלי בן 7 חודשים, מאוד היפראקטיבי ומאוד שמח. וכשהוא שמח בהן שלי דופק את הראש על המיזרון. ובדיוק רצה לדפוק כת הראש על המיזרון היה שם צעצוע. הצעצוע פתחה לא את החניכיים העליונות ירד לא דם. ובדיוק יוצאת לו שן.
    יש מצב שהשן יגדל כלפי מעלה?
    כי זה נראה כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חניכיים - תגובה

פרופ' חיים סרנת
    09/09/2016

מאחר ותארת שנוי מקום של השן ץ כדאי שיבדק על ידי רופא מומחה לרפואת שיניים לילדים
    תוכל גם לצלם את המקום ולשלוח תמונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו