מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקיעת שינייםעמית09/03/2013
שלום,
בני בן 3 חודשים. היום בבוקר ראיתי על החניכיים העליונות שלו עיגולים לבנים. נגעתי וזה קשה כמו שן. אבל-
א- הוא ממש קטן בשביל שיניים לא??
ב- מרגיש כאילו 4 השיניים העליונות באמצע יוצאות יחד...
ג- אני לא רואה שן יוצאת רגיל מהקצה של החניכיים אלא באמצע החניכיים אני רואה כזה לבן ומרגיש קשה כמו שן.
מה זה???
אוסיף כי הוא רגוע כרגיל קצת ישן פחות טוב ומרייר המון המון המון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקיעת שיניים - תגובה
פרופ' חיים סרנת10/03/2013ישנה תופעה של הופעת גושים לבנים קטנים על החניכיים של תינוקות צעירים .
בדרך כלל הם נעלמים כעבור זמן מה ואינם סיבה לדאגה.
תוכלו לאמת זאת בביקור אצל רופא שיניים מומחה לילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עמית10/03/2013תודה.
אבל זה קשור לצמיחת שיניים? יצאו לו עכשיו שיניים שם?
וללכת איתו לרופא או פשוט לחכות שיעבור?
שוב, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' חיים סרנת10/03/2013כרגע לא תצמחנה לו שיניים. אין קשר בין הגושים הלבנים והשיניים. אם לא יעלמו תוך כמה חדשים התייעצו עם מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
עמית10/03/2013אני מתנצלת אם אני משגעת אותך עם שאלותיי.... זה פשוט מלחיץ אותי.
אתה יכול להסביר לי למה זה נוצר? ואם זה לא יעלם מה ההשלכות של זה? זה עלול לא להיעלם?
זה מציק לו או כואב לו?
שוב- מודה לך על התשובות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך.... - תגובה
פרופ' חיים סרנת11/03/2013אם אנחנו מתכונים לאותו דבר, כי לא ראיתי את הילד.,זה נוצר מעיבוי של שכבת האפיטל העליונה של החניכיים. זה לא מחובר ונושר עם הזמן, אין לו השלכות והוא לא כואב.
לילה טוב ולא לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
עמית11/03/2013מודה לך מאוד על התשובות.
הרגעת אותי.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)