כתמים לבנים

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• כתמים לבנים
    פלונית
    14/04/2013

שלום רב בני בן 8 חודשים צמחו לו שיניים למטה וגם למעלה בשיניים למעלה יש מין חצי לבן בשתי השיניים כמו כתם מהצדדים מה זה אומר?האם זה יעבור?אני מזה בלחץ מזה תודה רבה מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים לבנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים לבנים - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    14/04/2013

אם את ממש לחוצה פני למומחה לילדים. הייתי ממתינה לראות את כל השן לפני שאדאג...רק הקפידי לנקות את השיניים עם גזה רטובה לאחר ההאכלה כדי למנוע עששת של הגיל הרך שגם בה צבע לבן מראה לפעמים על תחילת אבדן סידן מפני שטח השן .
    לא בכדי ההמלצה של האיגוד האמריקאי לרפואת ילדים היא שהתינוק יגיע לרופא שיניים לילדים עם בקיעת השן הראשונה. את רואה לבד עד כמה רחב טווח האבחנה התיאורית. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים לבנים - תגובה

פרופ' חיים סרנת
    16/04/2013

גם אני חושב שכדאי לפנות למומחה ברפואת שיניים לילדים ולהתיעץ לגבי מקור הכתמים הלבנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו