משחת שיניים גיל שנתיים וחודשיים!!!

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• משחת שיניים גיל שנתיים וחודשיים!!!
    אורית
    26/05/2013

שלום רב,
    ביתי בת שנתיים וחודשיים ואני משתדלת לצחצח לה בוקר וערב
    עד כה אני מצחצחת לה ללא משחה כי אני מפחדת שהיא לא תדע להוציא אותה ואז תבלע אותה.
    אני שוקלת לנסות לצרף את המשחה בכמות מזערית לצחצוח, 2 שאלות בנושא:
    1. בעיקרון באיזה גיל בערך מתחילים לצחצח עם משחה?? ואם זה נורא שהיא תבלע קצת, או שעדיף לחכות לגיל גדול יותר (כי כרגע לדעתי היא תבלע את המשכה)

2. אני חיפשתי לה משחת שיניים לילדים וראית משחה עם פלואוריד ומשכה ללא פלואוריד, שתי המשכות מיועדות לילדים מעל גיל שנתיים אז מה עדיף???

(2 הערות היו רשומות בגדול כאילו זה דבר חיובי אז לא הצלחתי להבין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחת שיניים גיל שנתיים וחודשיים!!! - תגובה

פרופ' חיים סרנת
    27/05/2013

צחצוח שיניים ללא משחה יעילותו מועטה. מעל גיל שנתיים ישנן משחות מיוחדות לקבוצת גיל זו. את המשחה יש לשים על המברשת בכמות קטנה( גודל אפון, למשל). גם אם תבלע הילדה חלק מהמשחה החשש לפגיעה מינימאלי.
    משחת שיניים עם פלואוריד עדיפה, כגלל פעולתה למניעת עששת ולכן מומלץ להשתמש בה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחת שיניים גיל שנתיים וחודשיים!!! - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    27/05/2013

ביחרי משחה המתאימה לגיל 2-6 ושימי כמות של ראש אפונה ולא נורא אם תבלע קצת אבל תקבל את יתרון הפלואור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו