מה אמצעי הסדציה

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• מה אמצעי הסדציה
    לי
    28/05/2013

המקובלים בטיפול לילדה בת 7 ?

מגיל שנתיים הילדה שלי מטופלת האטרקס ועכשיו החלפתי רופאת שיניים והיא אמרה שהילדה משתפת פעןלה ואפשר גז צחורק ווליום מה החומר הזה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אמצעי הסדציה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אמצעי הסדציה - תגובה

פרופ' חיים סרנת
    29/05/2013

השאלה היא מדוע בגיל 7 , לאחר 5 שנות טיפול הילדה עדיין זקוקה לסדציה ובמיוחד לסדציה תרופתית (ואליום).
    אם יש סיבה מיוחדת , בריאותית או התנהגותית אזי ההחלטה לצורך בשימוש צריכה להיעשות על ידי מומחה לרפואת שיניים לילדים והוא גם חייב, כמובן להסביר לך את הסיבה לצורך בתרופה ואת התכונות והפעילות של כל תרופה ואמצעי הזהירות הנלקחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

לי
    29/05/2013

עד היום היא טופלה באיכלוב

עכשיו העברתי אותה לרופאה מומחית ילדים היא טוענת שבגיל הזה מקובל לעשותטיפול עם גז צחוק וואליום בגלל זה אני שואלת מה מקובל (אם זה רלוונטי עד גיל 6 היא היתה אסמתית אבל בטיפול עם האטרקס שנה שעברה הילדה היתה ממש מטושטשת ואני ממש לא רוצה להמשיך באטרקס)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

פרופ' חיים סרנת
    29/05/2013

ההחלטה על הצורך בסדציה היא של הרופא המומחה המטפלת. בגיל 7, אצל ילדה בריאה,האם ניסיתם ללא סדציה או עם גז צחוק בלבד? הרופאה המומחית תקבע את שיטת הטיפול וחייבת ,כפי שכתבתי, לתת לך הסבר מלא על החומרים בשימוש והסיבות לשימוש בהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שלא ניסתה

לי
    29/05/2013

אין לי מושג למה עכשיו שאתה מעלה את הדברים אני מבינה שאפשר אחרת

עד שאני אדבר עם הרופאה מה ההשלכות של וואליום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו