מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה אמצעי הסדציהלי28/05/2013
המקובלים בטיפול לילדה בת 7 ?
מגיל שנתיים הילדה שלי מטופלת האטרקס ועכשיו החלפתי רופאת שיניים והיא אמרה שהילדה משתפת פעןלה ואפשר גז צחורק ווליום מה החומר הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה אמצעי הסדציה - תגובה
פרופ' חיים סרנת29/05/2013השאלה היא מדוע בגיל 7 , לאחר 5 שנות טיפול הילדה עדיין זקוקה לסדציה ובמיוחד לסדציה תרופתית (ואליום).
אם יש סיבה מיוחדת , בריאותית או התנהגותית אזי ההחלטה לצורך בשימוש צריכה להיעשות על ידי מומחה לרפואת שיניים לילדים והוא גם חייב, כמובן להסביר לך את הסיבה לצורך בתרופה ואת התכונות והפעילות של כל תרופה ואמצעי הזהירות הנלקחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
לי29/05/2013עד היום היא טופלה באיכלוב
עכשיו העברתי אותה לרופאה מומחית ילדים היא טוענת שבגיל הזה מקובל לעשותטיפול עם גז צחוק וואליום בגלל זה אני שואלת מה מקובל (אם זה רלוונטי עד גיל 6 היא היתה אסמתית אבל בטיפול עם האטרקס שנה שעברה הילדה היתה ממש מטושטשת ואני ממש לא רוצה להמשיך באטרקס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה - תגובה
פרופ' חיים סרנת29/05/2013ההחלטה על הצורך בסדציה היא של הרופא המומחה המטפלת. בגיל 7, אצל ילדה בריאה,האם ניסיתם ללא סדציה או עם גז צחוק בלבד? הרופאה המומחית תקבע את שיטת הטיפול וחייבת ,כפי שכתבתי, לתת לך הסבר מלא על החומרים בשימוש והסיבות לשימוש בהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שלא ניסתה
לי29/05/2013אין לי מושג למה עכשיו שאתה מעלה את הדברים אני מבינה שאפשר אחרת
עד שאני אדבר עם הרופאה מה ההשלכות של וואליום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)