מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהמירי14/07/2013
שלום רב
יש לי ילדה בת 4 וחצי
שלקחתי אותה לבדיקה שגרתית לרופא שיניים
והוא טען שיש לה 2 חורים וצריך לעשות צילום על מנת לראות אם מדובר בטיפול שורש או סתימה ,
היא קיבלה רפלוקס הקאה מהנשכן אז הוחלט לעשות צילום פנורמי
ובצילום הפנורמי הרופא אמר שיש לה איזה 8 שיניים לטיפול אבל הוא לא יכול לראות אם מדובר בטיפול שורש או סתימות והמליץ לעשות לה בהרדמה מלאה גם את הצילום וגם את הטיפולים
וכבר יש לנו תור לשבוע הבא
אבל יש לי קצת חרדות מזה האם זה באמת הכרחי ההרדמה המלאה?
כי בסך הכל בטיפולים היא כן משתפת פעולה רק בגלל הצילום שהרופא לא מצליח לראות במה מדובר כדאי לעבור את ההרדמה
אני ממש אשמח לקבל המלצות בהקדם תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן14/07/2013מזעזע שהרדמה כללית היא התשובה לרפלקס הקאה. חפשי רופא שמסוגל להתמודד אני בדרך שמרנית יותר. פנורמי אינו בשום אופן צילום אבחנתי לעששת ותמוה מאוד שלפיו נאמרה אבחנה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)