בקיעת שיניים אצל תינוק

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• בקיעת שיניים אצל תינוק
    אלה
    06/10/2013

שלום רב, יש לי שאלה, לא יודעת האם הגעתי לפורום הנכון.האם יתכן שבוקעת שין ראשונה לתינוק בן 4 חודשים והיא לא אחד החותכות המרכזיות אלא זה נראה כמו חותכת צידית או טוחנת אוניבים ( בצד שמאל של התינוק). לפי מה שאני יודעת בדרך כלל יוצאות שיניים חותכות מרכזיות ואז עוברים לצדדים. העניין קצת מדאיג אותי. האם זה יתכן ואם כן למה זה קורה? והאם יש צורך לבדיקה אצל רופא? אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקיעת שיניים אצל תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקיעת שיניים אצל תינוק - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    07/10/2013

נראה לי נכון לבצע בדיקה פיסית אצל רופא שיניים לילדים. לא תפסידי. גם הוראות להיגיינה ושמירה על השיניים תוכלי לקבל. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיעת שיניים

אלה
    07/10/2013

אשמח אם תענה לי האם זה אפשרי ששן הראשונה שבוקעת היא לא חותכות מרכזיות אלא טוחנת או ניב? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיעת שיניים - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    07/10/2013

לא סתם חשבתי שזקוק לבדיקה ממש. צריך לוודא אם זה שן בכלל, אולי שן עודפת , אולי ווריאציה של שן. כל סטייה מהנורמה בה הראשונות לבקוע הן תחתונות מרכזיות תחתונות דורשת ברור מעמיק יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו