מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקיעת שיניים אצל תינוקאלה06/10/2013
שלום רב, יש לי שאלה, לא יודעת האם הגעתי לפורום הנכון.האם יתכן שבוקעת שין ראשונה לתינוק בן 4 חודשים והיא לא אחד החותכות המרכזיות אלא זה נראה כמו חותכת צידית או טוחנת אוניבים ( בצד שמאל של התינוק). לפי מה שאני יודעת בדרך כלל יוצאות שיניים חותכות מרכזיות ואז עוברים לצדדים. העניין קצת מדאיג אותי. האם זה יתכן ואם כן למה זה קורה? והאם יש צורך לבדיקה אצל רופא? אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקיעת שיניים אצל תינוק - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן07/10/2013נראה לי נכון לבצע בדיקה פיסית אצל רופא שיניים לילדים. לא תפסידי. גם הוראות להיגיינה ושמירה על השיניים תוכלי לקבל. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיעת שיניים
אלה07/10/2013אשמח אם תענה לי האם זה אפשרי ששן הראשונה שבוקעת היא לא חותכות מרכזיות אלא טוחנת או ניב? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיעת שיניים - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן07/10/2013לא סתם חשבתי שזקוק לבדיקה ממש. צריך לוודא אם זה שן בכלל, אולי שן עודפת , אולי ווריאציה של שן. כל סטייה מהנורמה בה הראשונות לבקוע הן תחתונות מרכזיות תחתונות דורשת ברור מעמיק יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)