טיפול בהרדמה לילד בן שלוש

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• טיפול בהרדמה לילד בן שלוש
    טלי
    22/10/2013

יש לי ילד בן שלוש לקחתי אותו לבדיקת שיניים ואמרה לי הרופא שהוא צריך טיפול בהרדמה בערך שמונה שיניים
    האם נחוץ לטפל בשיניים של ילד בגיל כזה למרות שהם יפלו?
    האם אחרי הטיפול הילד עוד יסבול מכאבים?
    אני נורא חוששת לבצע את הטיפול בהרדמה מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהרדמה לילד בן שלוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהרדמה לילד בן שלוש - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    23/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בהרדמה לילד בן שלוש - תגובה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    23/10/2013

השיניים בן נמצאו הפגיעות העששתיות אמורות להשאר בפה עד גיל 12. זה הרבה זמן ולכן חשוב שתהיינה בריאות. אי טיפול הוא שיגרור כאב,הדבקת שיניים נוספות ובסופו דל דבר פה פגיעות עששתיות שיכולות להפוך לדלקות באזור הפנים ואבדן שיניים.
    טיפול שיניים לא כואב כי יש אמצעים למניעת הכאב כמו הרדמה מקומית אולם בגיל 3 הילד אינו מסוגל לשתף פעולה כי הוא לא מבין את עצם החדירה לפיו. הוא בוכה גם בבדיקה בה אין כאב - כי אין לו הבנה עדיין לגבי תהליכים שחודרים לפיו...
    הרדמה כללית אינה מקובלת עלי שכן יש בה סיכון חיים. יש אפשרות לטפל בכל 8 השיניים בטישטוש שאינו הרדמה כללית והילד ער רק לא מודע ולא זוכר. יש מספר שיטות טישטוש. אני מעדיפה כלורל הידרט המאפשר טיפול בכל השיניים בישיבה אחת והילד ער רק לא זוכר מצאי רופא שמבין בשיטות אלה ושמוכן להתאמץ ולא לבחור בהרדמה כללית ותרוויחו. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טשטוש לילדה בת ארבע

אורית
    24/12/2013

אמש לקחתי את בתי לבדיקת שיניים. נאמר לי שיש לה אבססט בשן טוחנת וחורים רבים בלמעלה משבע שניים. באחת מהתגובות, קראתי שניתן לערוך טיפול שיניים בטשטוש ולא בהרדמה מלאה. אשמח לקבל פרטים נוספים על כך. ובנוסף, היכן אוכל לברר לגבי רופאי שיניים המשתמשים בשיטת טול זו. אני חוששת לבצע את הטיפול בהרדמה מלאה, שזו בעצם המלצתה של הרופאה אשר בדקה אותה. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו