מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חבלה בשיני חלבאלה24/10/2013
שלום רב,
בתי בת 2.2 קיבלה מכה לפני כחודש וכתוצאה מהמכה 3 שיניים קדמיות נכנסו פנימה לתוך החניכיים. היינו אצל רופאת שיניים לילדים , הרופאה עשתה צילום וקבעה שיש פגיעה פיזית בנבט אחת מהשיניים (קידמית חותכת) אך אמרה שאין צורך לעקור את השן אלא לתת לה לבקוע חזרה (אין דלקת ואין שינוי צבע). השיניים שליד השן הקדמית החותכת גם נפגעו אך פחות, אך גם נראות קצרות יותר וגם קצת שבורות בקצוות. השאלה שלי האם אפשר לקבוע בוודאות עפ"י צילום אחד שנעשה אם אכן יש פגיעה בנבט השן? ואם אכן יש פגיעה אולי כדאי לעקור את השן כדי שלא תפריע להתפתחות הנבט בהמשך? אנחנו נמצאים במעקב אצל הרופאה אך יש לי ספקות בגלל הפגיעה בנבט השן...ועוד שאלה, האם יש סיכוי בגיל הזה שהשן תבקע בחזרה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה בשיני חלב - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן25/10/2013אבחנת הרופאה נשמעת מצויינת. הנזק - אם קרה - קרה כבר. על סמל צילום רנטגן שהוא דו מימדי קשה לוודא פגיעה. רק על ידי סיטי. מאידך עקירת השן , אם אינה מפריעה להתפתחות הנבט, ולפי הסברך הרופאה התייחסה לכך, אין שום יתרון בה כשן החבלה כבר הייתה. נראה לי שתמשיכו במעקב כפי שהרופאה המליצה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
אלה25/10/2013אם אפשר לענות על השאלה האחרונה שלי: האם יש סיכוי שהשן תבקע בחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)