האם יש סיכון בסדציה לילדים?

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• האם יש סיכון בסדציה לילדים?
    ליאת
    31/03/2008

מצד אחד שמעתי מכמה רופאי שיניים שאין סיכון ומצד שני אני יודעת שלפני שנתיים נפטר פעוט בעקבות סדציה (בירושלים?).... מבולבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדציה בילדים

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    02/04/2008

אני מצרפת מאמר שפורסם בעתון 'מנטה' בינואר 2008 בו מוסבר הנושא לפרטים. אנא שלחי לי את כתובת המייל שלך כי דרך האתר איני מצליחה לשלוח. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתובת אימייל

ליאת
    04/04/2008

שלום ותודה, אשמח לקרוא עוד פרטים. האימייל שלי- liatgidron @ windowslive.com
    (כתבתי עם רווחים כדי למנוע ג'נק מייל).
    תודה- ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכון בסדציה

פרופ' חיים סרנת
    04/04/2008

כמעט בכל טיפול רפואי יש אלמנט של סיכון, כולל בסדציה שבה נגרם שינוי של מצב ההכרה ושנויים פיזיולוגיים. לכן כל טיפול חייב להיעשות כאשר יש לו אינדיקציה , כלומר סיבה ,טובה בהתאם לצרכי המטופל ,למצב בריאותו הכללית ולאפשרויות אחרות הקיימות לטיפול. כאשר לדוגמה ילד צעיר מאד צריך לעבור טיפול שיניים מורכב שאין הוא מסוגל לשתף פעולה בטיפול אזי סדציה היא אחת האפשרויות הבאות בחשבון למתן טיפול טוב ובטוח. כאשר הוא מתבצע על ידי רופא מומחה ומיומן במרפאה מתאימה ומצוידת. האלטרנטיבה של חוסר טיפול עלולה להביא לסיבוכים קשים , כאבים וזיהום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו