מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טשטוש לילדה בת ארבעאורית24/12/2013
אמש לקחתי את בתי לבדיקת שיניים. נאמר לי שיש לה אבססט בשן טוחנת וחורים רבים בלמעלה משבע שניים. באחת מהתגובות, קראתי שניתן לערוך טיפול שיניים בטשטוש ולא בהרדמה מלאה. אשמח לקבל פרטים נוספים על כך. ובנוסף, היכן אוכל לברר לגבי רופאי שיניים המשתמשים בשיטת טול זו. אני חוששת לבצע את הטיפול בהרדמה מלאה, שזו בעצם המלצתה של הרופאה אשר בדקה אותה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טשטוש לילדה בת ארבע - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן24/12/2013מה גילה של בתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אורית24/12/2013ראשית, תודה על תגובתך המהירה.בתי תהיה בעוד שבועיים בת ארבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטשטוש לילדה בת ארבע - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן24/12/2013שמתי לב שגיל הילדה מופיע בראש השאלה .... אותי היה מעניין לדעת כמה שיתוף פעולה אפשר להוציא מבתך לפני שמחליטים על חוסר יכולת התמודדות. רופאים מומחים לילדים עובדים עם מגוון חומרי טישטוש הבעיה ברובם זה שנותנים זמן טישטוש מוגבל וקשה לטפל ביוצר משן אחת בישיבה- והתהליך מתיש ומייאש
אני אישית מאוד אוהבת כלורל הידרט שזה סירופ אלכוהול בו הילד נשאר ער אך אני מצליחה לסיים את כל הטיפול בישיבה אחת ובעיקר הילד לא זוכר מאומה. אולם באמת כדאי לראות את בתך כי גיל 4 הוא גיל שייתכן, בהשקעה ובגישה המתאימה, להצליח בטיפול ללא כל טישטוש.
ההפניה הגורפת להרדמה כללית היא רפואת שיניים לילדים עלובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אורית24/12/2013תודה רבה את פשוט מדהימה.זו גם דעתי על הרפואה.בתי סירבה לפתוח את פיה עד הסוף. אבל לפחות לא נרתעה וברחה מן הכסא, כך שניתן להסיק שניתן לטפל בה, עם מעט סבלנות ועידוד. איני יודעת היכן אוכל למצוא באיזורי רופאי שיניים שיסכימו לטפל בה בעזרת טשטוש. אני מתגוררת בנתניה. אשמח אם תוכלי לכוון אותי על הדרך בה אוכל למצוא רופאים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)