מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משחת שיניים לבת שנתיים וחצייעל19/11/2014
שלום,
יש לי ילדה בת שנתיים וחצי. מתחילת יציאת השיניים אנו מצחצחים לה שיניים פעמיים ביום ללא משחת שיניים. כעת אנו מעוניינים להוסיף לה משחת שיניים. הבנתי שיש משחות ללא פלואוריד כלל או עם פלואוריד מופחת. שאלותיי:
1) אני מאמינה שהילדה, לפחות בהתחלה, תבלע את המשחה. האם יש בזה סיכון בשל הפלואוריד?
2) הסתכלתי על משחות שיניים לילדים וראיתי שכולן מכילות כמות מופחתת של פלואוריד. היכן ניתן למצוא משחה ללא פלואוריד כלל?
3) באיזו משחה הייתם ממליצות להשתמש? עם או בלי פלואוריד? (בהנחה שהילדה תבלע את המשחה).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת שיניים לבת שנתיים וחצי - תגובה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן26/11/2014ממליצה להשתמש במשחת שיניים עם פלואור מופחת -בהתאם לגיל כי יתרונות הפלואור רבות וחשובות.
שימי על המברשת כמות של ראש אפונה ואז לא תתדאגי על כך שהחומר נבלע בחלקו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוית07/12/2014יש משחה שנקראת וילדה שאין בה פלאוריד,מיוחד לגילאים האלו ,אני משתמשת רק בזה לבת שלי כבר תקופה ארוכה מאז תחילת הצחצוח,הבת שלי בת שנתיים ושבעה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה - תגובה
פרופ' חיים סרנת07/12/2014סליחה על התערבותי, אך אני מסכים עם ד"ר שסקין לגבי השימוש במשחה המכילה פלואוריד (בהתאם לגיל) .משחות שיניים ללא פלואוריד , יעילותן נמוכה במניעת עששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)