בקיעת שיניים גיל שנתיים וחצי

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• בקיעת שיניים גיל שנתיים וחצי
    אמא
    24/12/2014

שלום דר בני בן שנתיים וחצי ובחודש האחרון מרייר כל הזמן ואף נהיה לו פצע בצד הפה עם תאבון ירוד ריח רע מהפה שינה לא רגועה בלילות חסר מנוחה ועצבני ,היה לו חום של יום אחד וכן שיעול ליחתי מידי פעם ,אני רואה בפיו בקיעה של שיניים מאחורה הטוחנות לפי מיטב הבנתי,אבל לא יודעת עם זה מה שגורם לו לכל התופעות הנל מכיוון שגם חלה הרבה בהתקררויות בשל כניסתו לראשונה לגן מזה בארבעת החודשים האחרונים וקיבל טיפול אנטיביוטי משככי כאבים ואנלציות. . מכיוון שאין לו חום כרגע אך עדיין סובל מכל שאר התופעות למי אני צריכה לגשת להתייעצות ולקבלת טיפול,לרופא שיניים,משפחה,? ואם אכן אלו נראים סימני בקיעה האם יש דרך להקל עליו בתקופה הזו ? אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקיעת שיניים גיל שנתיים וחצי - תגובה

פרופ' חיים סרנת
    25/12/2014

ריור וחוסר נחת בעת בקיעת שיניים היא נפוצה. עם זאת ריח רע לאחר טיפול אנטיביוטי
    יכול להצביע על זיהום פטריתי, לעתים עם הופעת הפטריה על הלשון או לחי
    אם התופעה מתמשכת כדאי להתיעץ עם רופא שיניים מןמחה לילדים או רופא ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך על תשובתך.

אמא
    25/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו