מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת חניכיים לילדה בת שנה ושבעהגלה30/01/2015
שלום רב,
הבת שלי בת שנה ושבעה חודשים .
כבר שלושה ימים היא עם חום והיום ראיתי שכל החניכיים שלה ממש אדומות ואפילו יש אפטות על החניכיים... ראיתי שמתחת לשתי השיניים הקידמיות יש קצת שחור כאילו השן רקובה. זה ממש מדאיג אותי... האם זה ממש חמור ?!?! זה ניתן לטיפול?
כרגע לוקחת אנטיביוטיקה בשם פלאג'יל בעקבות חיידק שהתגלה במעיים.
האם זה יכול לעזור לדלקת בחניכיים??
מודאגת נורא!! בבקשה עזרו לי...
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מיואשת
גלה01/02/2015שלום רב,
עברו כבר חמישי ימים והבת שלי לא אוכלת ובקושי שותה .
קיבלתי מוקסיפן עבורה ביום שישי ועדיין שום דבר לא השתפר ואפשר להגיד שאפילו החמיר. בנוסף לדלקת בחניכיים יצאו לה מלא אפטות בלשון
אני ממש מפחדת שזה יזיק לשיניי חלב..
זה יכול להזיק?
יש דרך לטפל בזה?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיין מיואשת - תגובה
פרופ' חיים סרנת04/02/2015אנטיביוטיקה אינה טיפול מתאים לוירוסים - אם יש שלפוחיות זה אכן כנראה דלקת ויראלית הטיפול בשלב זה אינו תרופתי אלא תומך. להוריד חום, לדאוג לשתיה מספקת להמנע ממאכלים צורבים כמו פרי הדר , עגבניות וכד' ולשמור על נקיון הפה
לא יגרם נזק לשיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת חניכיים לילדה בת שנה ושבעה - תגובה
פרופ' חיים סרנת04/02/2015לפי תאורך ייתכן שלילדה יש וירוס שפוגע בחלל הפה בגיל זה. בגלל דאגתך הרבה והשיניים שהדאיגו אותך , כדאי שתתייעצי עם רופא שיניים מומחה לילדים על מנת שירגיע אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)