צריכה עזרה -- דחוף!!!!

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה -- דחוף!!!!
    אור
    25/04/2008

שלום ,

אני בת 14 ויש לי בעיה כבר 3 שנים שכול חצי שנה אני הולכת לשיננית ומנקה את השיינים...

מאחורי וקצת מקדימה יש לי נקודות שחורות כאלה..

כול הזמן אני שואלת רופא שיינים אחר ,וכול אחד אומר שזה נובע ממשהו אחר

אחד אמר לי שזה תורשתי.. (אבל לאף אחד במשפחה שלי אין כזה דבר)

אחד אמר שאני לא מצחצחת טוב.. (אבל ,זה לא נכון)

ממה זה יכול לנבוע?????? ,וזה עדיין ממשיך ...שכול פעם מופיעות נקודות שחורות ..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה -- דחוף!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף

פרופ' חיים סרנת
    26/04/2008

צביעה בשיניים יכולה להופיע מסיבות שונות. אם הנקודות השחורות ניתנות לניקוי ושבות וחוזרות, ייתכן שמקורן בחיידקים יוצרי פיגמנטים. במקרה זה יש לשמור על היגיינה טובה דבר שלא ימנע את הופעת הנקודות אבל ידחה את הופעתן. לעתים הן נעלמות לאחר זמן מה.
    אם הסיבה אחרת יש לברר ביסודיות אצל רופא מומחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביעה שחורה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    28/04/2008

בנוסף לאינפורמציה שקבלת בתשובת פרופ' סרנת שמסבירה את התופעה אוסיף התרשמות מעניינת: קיימת שיטה להלבנת שיניים בה רופא השיניים מתאים למתרפא סד אינדיבידואלי לפי מבנה שינייו ..המתרפא שם חומר מלבין בד"כ למשך הלילה ,שבוע-שבועיים.. שמתי לב שמתרפאים שסבלו מצביעת חיידקים צבעוניים ועברו הלבנה רמת הצביעה ירדה פלאים.. כנראה שינוי החומציות בסביבת השן מנע את שגשוג החיידקים ה'טובים' והמעצבנים הללו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה=]

אור
    28/04/2008

תודה רבה=]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו