מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרה -- דחוף!!!!אור25/04/2008
שלום ,
אני בת 14 ויש לי בעיה כבר 3 שנים שכול חצי שנה אני הולכת לשיננית ומנקה את השיינים...
מאחורי וקצת מקדימה יש לי נקודות שחורות כאלה..
כול הזמן אני שואלת רופא שיינים אחר ,וכול אחד אומר שזה נובע ממשהו אחר
אחד אמר לי שזה תורשתי.. (אבל לאף אחד במשפחה שלי אין כזה דבר)
אחד אמר שאני לא מצחצחת טוב.. (אבל ,זה לא נכון)
ממה זה יכול לנבוע?????? ,וזה עדיין ממשיך ...שכול פעם מופיעות נקודות שחורות ..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה דחוף
פרופ' חיים סרנת26/04/2008צביעה בשיניים יכולה להופיע מסיבות שונות. אם הנקודות השחורות ניתנות לניקוי ושבות וחוזרות, ייתכן שמקורן בחיידקים יוצרי פיגמנטים. במקרה זה יש לשמור על היגיינה טובה דבר שלא ימנע את הופעת הנקודות אבל ידחה את הופעתן. לעתים הן נעלמות לאחר זמן מה.
אם הסיבה אחרת יש לברר ביסודיות אצל רופא מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעה שחורה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן28/04/2008בנוסף לאינפורמציה שקבלת בתשובת פרופ' סרנת שמסבירה את התופעה אוסיף התרשמות מעניינת: קיימת שיטה להלבנת שיניים בה רופא השיניים מתאים למתרפא סד אינדיבידואלי לפי מבנה שינייו ..המתרפא שם חומר מלבין בד"כ למשך הלילה ,שבוע-שבועיים.. שמתי לב שמתרפאים שסבלו מצביעת חיידקים צבעוניים ועברו הלבנה רמת הצביעה ירדה פלאים.. כנראה שינוי החומציות בסביבת השן מנע את שגשוג החיידקים ה'טובים' והמעצבנים הללו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה=]
אור28/04/2008תודה רבה=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)