טיפול שורש

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש
    עידו
    08/05/2008

שלום אני בן 14

עשיתי טיפול שורש התחלתי לפני שבוע ואתמול היה המשך,הרופא בדק לי את גודל השורשים

התעלה אם איזה שהוא מכשיר,אני מניח שגם רואים את זה מודדים על פי מצלמה או משהו כזה.והוא דיבר את המסייעת שלו על ניקוי תעלות ,מי חמצן וכ"ד. וגם אם אני לא טועה על שיש לי דלקת .אבל למרות הכל הוא המשיך בטיפול ,וגם לאחר סיום טיפול לא נתן לי אנטיבוטיקה ואמר לי שאין צורך באנטיבוטיקה,אולי לא הבנתי נכון ולא דיבר עליי בנוגע לדלקת .יש לי כאבים בצדדי הראש בצד של השן שמטופלת.ברכות באזור המצח ומעלה .זה יכול להיות מהשן? או פגיעה בעצב של השן

לחוץ חס וחלילה שלא יגרום לי לשיתוק או משהו חמור.האם יש סיכון שכזה ?

גולן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שורש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידו שלום

פרופ' חיים סרנת
    09/05/2008

טיפול שורש משמעו הוצאת מוך השן , חיטוי המקום והנחת חומר מילוי , כך שהשן תוכל לתפקד זמן רב אחר כך. לפעמים יש כאבים ורגישות תוך כדי הטיפול. מוטב שתסביר את הרגשתך לרופא המטפל ןתבקש שיסביר לך את המצב. רוב טיפולי השורש מצליחים ולא גורמים סיבוכים חריפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול שרש

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    11/05/2008

הוצאת מוך השן -כפי שמבוצע במהלך טיפול שרש -נדרש מאחר והעצב=המוך מודלק ואין דרך לרפא את הדלקת מלבד להרחיק את הרקמה המודלקת ולהחליפה בחומר מילוי... סביר שהתופעות בהן חשת יחלפו לבד אך אנטיביוטיקה יכולה לזרז ולהקל עת התהליך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו