סדציה לילד בן 4

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• סדציה לילד בן 4
    אודליה
    07/08/2017

היי,
    לבני בן 4 יש 2 סתימות .היינו אצל רופאת שיניים ואמרה כי תיתן סדציה קלה והוא צריך לצום כ 4 ששעות. _סדציה בסירופ)
    אני חוששת לתת לו את זה ,הבנתי שזה בטוח אך אני ממש לחוצה מללכת איתו ולתת לו את זה.
    איזה דרכים חלופיות אפשר ?
    היינו אצל רופא אחת והוא לא פתח את הפה אפילו. הלכתי לאחרת לאחר קבלת המלצה והוא איפשר מעט אך זה גם צעד. אני רועדת מלתת לילד שלי ומפחדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדציה לילד בן 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדציה לילד בן 4

פרופ' חיים סרנת
    07/08/2017

סדציה הכרתית (סדציה קלה) היא טיפול מקובל ומתאים לילדים בגיל זה שאינם מסוגלים לשתף פעולה.אם ניסו דרכים אחרות והילד לא משתף פעולה, ניתן לנסות גם "גז צחוק"
    ישנן תרופות שונות לסדציה וצריך לקבוע מה מתאים לילד ,לכן את הטיפול חייב לעשות רופא שיניים מומחה ברפואת שיניים לילדים . הוא יחליט מה מתאים לילד
    הצום בדרך כלל 6 שעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תודה על המענה

אודליה
    07/08/2017

היינו אצל רופאה אחת והוא בכה לפני שהתחילה בכלל והסתכלה על השיניים.
    עברתי לרופאה פרטית שהמליצו לי עליה שהיא מומחית לילדים .
    הוא איפשר לה לספור את השיניים וקצת רכשה את אמונו
    הציעה לי סדציה +גז צחוק- 2 סתימות.
    שאלתי היא האם אפשר גז צחוק? בני לא חווה עדיין רופא שיניים אך חושש ומפוחד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו