מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סדציה לילד בן 4אודליה07/08/2017
היי,
לבני בן 4 יש 2 סתימות .היינו אצל רופאת שיניים ואמרה כי תיתן סדציה קלה והוא צריך לצום כ 4 ששעות. _סדציה בסירופ)
אני חוששת לתת לו את זה ,הבנתי שזה בטוח אך אני ממש לחוצה מללכת איתו ולתת לו את זה.
איזה דרכים חלופיות אפשר ?
היינו אצל רופא אחת והוא לא פתח את הפה אפילו. הלכתי לאחרת לאחר קבלת המלצה והוא איפשר מעט אך זה גם צעד. אני רועדת מלתת לילד שלי ומפחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סדציה לילד בן 4
פרופ' חיים סרנת07/08/2017סדציה הכרתית (סדציה קלה) היא טיפול מקובל ומתאים לילדים בגיל זה שאינם מסוגלים לשתף פעולה.אם ניסו דרכים אחרות והילד לא משתף פעולה, ניתן לנסות גם "גז צחוק"
ישנן תרופות שונות לסדציה וצריך לקבוע מה מתאים לילד ,לכן את הטיפול חייב לעשות רופא שיניים מומחה ברפואת שיניים לילדים . הוא יחליט מה מתאים לילד
הצום בדרך כלל 6 שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה על המענה
אודליה07/08/2017היינו אצל רופאה אחת והוא בכה לפני שהתחילה בכלל והסתכלה על השיניים.
עברתי לרופאה פרטית שהמליצו לי עליה שהיא מומחית לילדים .
הוא איפשר לה לספור את השיניים וקצת רכשה את אמונו
הציעה לי סדציה +גז צחוק- 2 סתימות.
שאלתי היא האם אפשר גז צחוק? בני לא חווה עדיין רופא שיניים אך חושש ומפוחד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)