מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהמירב25/05/2008
שלום רב,
אני בת 18 וכבר יש לי שיניים צהובות. אפשר לשמוע מהי הדרך הכי הכי טובה היום להלבנת שיניים וכיצד אני יוכלה לעשות אותה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הלבנת שיניים
פרופ' חיים סרנת27/05/2008דבר ראשון יש לברר מהי הסיבה לצבע השיניים הצהוב. אם מקורו בפגם בזגוגית או בקליטה של פיגמנטים מהפה. ישנם תכשירים שניתן לקנותם בבית מרקחת ללא מרשם ושלהם פעילות מסוימת לשיפור המצב. במקרים חמורים יותר או כשהטיפול הראשוני לא עזר ניתן לעשות הלבנה על ידי רופא שיניים. תהליך לא מאד מסובך שנותן תוצאות טובות למדי. במקרים רבים יש לחזור עליו מדי תקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלבנת שיניים
ד``ר רויטל שסקין-בלצן03/06/2008הדרך המומלצת ביותר כיום להלבנת שיניים יעילה, זולה שתוצאותיה עמידות לאורך שנים היא שיטה בה רופא השיניים מייצר עבור המתרפא תבנית מלטקס רך למדי, שמתאימה בדיוק לצורת השיניים-דמוי סד לילה או מגן ספורט-רק שזה צמוד לשיניים בלבד. רופא השיניים ייתן לך חומר מיוחד שתשימי בתבנית , את זה תצמידי לשיניים וכך תלכי לישון..התבנית נעימה וכמעט לא מורגשת... חומר ההלבנה בריכוז נמוך במיוחד-שכן הוא האפקטיבי ביותר יעבוד במשך הלילה ובבוקר מספיק לשטוף שיניים כרגיל.אפקט תראי תוך ימים ספורים ובממוצע שבוע-שבועיים להלבנה יפה.
אני מפנה אותך לאתר של הורפא שפרסם לראשונה את ההלבנה והוא המומחה לנושwww.haywood.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)