שאלה

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רחל
    22/06/2008

שלום רב,
    היכרתי בחור לפני כחודשיים ויש לו שיניים צהובות חומות. הדבר מפריע לי. רציתי לדעת מהי השיטה הכי חזקה היום להלבנת שיניים וכמה היא עולה.

לאחר שאדע אני מתכוונת להציע לו לעשות זאת, ואני מקווה שהוא לא יעלב.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים צהובות

פרופ' חיים סרנת
    22/06/2008

טוב שאת שולחת אותו לרופא שיניים, אבל לפני שיעשה הלבנה כדאי לעשות אבחנה מה הסיבה לצבע. לעתים הסיבה לא נעלמת בהלבנה אלא דורשת טיפול יסודי יותר. אם ההצעה תהיה לטובת בריאותו לא תהיה לו סיבה להעלב. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבנה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    26/06/2008

השיטה המומלצת ביותר כיום להלבנה שתוצאותיה תשארנה יציבות-לבנות- לאורך זמן היא הלבנה בשיטה ביתית, בעזרת סדים שיותאמו למתרפא י"י רופא שיניים. רופא השיניים ייספק למתרפא את חומר ההלבנה בריכוז הנמוך ביותר דווקא-10%-וידריך אותו כיצד להניחו בסדים עימם יישן המתרפא במשך הלילה. תהליך ההלבנה אורך ימים-שבועות, וככל שהשיניים צהובות יותר ייקח יותר זמן אך בהתמדה גם שיניים צהובות תלבנה.
    אני מפנה אותך לאתר של ממציא ההלבנות www.vanhaywood.com -מקווה שתהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו