מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני בת 13 ויוצאת לי שן טוחנת מספר 2 לפי האינטרנטלא רציונלי16/04/2023
איך להוריד/להנמיך כאבי שיניים אם אני בת 13 וצומחת לי שן טוחנת מספר 2? זה הגיוני שאותה שן טוחנת נפלה לי כשהייתי קטנה ואחרי זה עקרו לי אותה (עקב זיהום וחור גדול) אז עכשיו היא גודלת פעם שלישית? כואב לי בחניכיים רק באיזור אחד של הפה, אבל בכל החצי, אני סובלת ממש ולפי מה שהבנתי על עצמי מים/משקה קר (אני אישית לא אוהבת ממותקים) יוריד לי מהכאב אבל אחרי זה יעשה לי יותר כאב, גירגרתי ליסטרין כרגיל בבוקר ושמתי לב שזה עזר אבל כאשר גירגרתי את הליסטרין בפעם הראשונה הרגשתי משהו לא רגיל, כאילו הפה שלי ממש שורף (גירגרתי את התכלת,מנטה קל) וזה כאב יותר אבל עזר יותר. יומיים אחר כך פתחתי ליסטרין ירוק וגירגרתי כרגיל, לא עזר לי כל כך, כן עזר אבל מעט מאוד, בנוסף לכך כואב לי בצורה קיצונית בלילה, לפניי שאני הולכת לישון בערך. רוב הזמן אני יושבת/הולכת כי לשכב כואב לי בצורה קיצוני. כשאני מרוכזת במשהו, זה נרגע. אני חושבת שאני שותה מים יותר מדיי וזה לא בריא. אם בן אדם ממוצע צריך לשתות 8-12 כוסות מים אני שותה יותר מזה, הרבה יותר מזה.. מקווה שתענו ושיהיה לכולם אחלה יום🤗
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 13ובוקעת שן טוחנת 2
פרופ` חיים סרנת17/04/2023כאבי בקיעה מבקיעת טוחנת שניה לרוב לא חזקים כל כך ונמשכים כל כך. לכן אם המצב לא השתפר ,כדאי לגשת לרופא שיניים ולראות , אולי מקור הכאב אינו בבקיעת השן אלא מסיבה אחרת שאותה יש לפתור. בכל מקרה ליסטרין עוזר בחיטוי ואינו משכך כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)