אני בת 13 ויוצאת לי שן טוחנת מספר 2 לפי האינטרנט

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• אני בת 13 ויוצאת לי שן טוחנת מספר 2 לפי האינטרנט
    לא רציונלי
    16/04/2023

איך להוריד/להנמיך כאבי שיניים אם אני בת 13 וצומחת לי שן טוחנת מספר 2? זה הגיוני שאותה שן טוחנת נפלה לי כשהייתי קטנה ואחרי זה עקרו לי אותה (עקב זיהום וחור גדול) אז עכשיו היא גודלת פעם שלישית? כואב לי בחניכיים רק באיזור אחד של הפה, אבל בכל החצי, אני סובלת ממש ולפי מה שהבנתי על עצמי מים/משקה קר (אני אישית לא אוהבת ממותקים) יוריד לי מהכאב אבל אחרי זה יעשה לי יותר כאב, גירגרתי ליסטרין כרגיל בבוקר ושמתי לב שזה עזר אבל כאשר גירגרתי את הליסטרין בפעם הראשונה הרגשתי משהו לא רגיל, כאילו הפה שלי ממש שורף (גירגרתי את התכלת,מנטה קל) וזה כאב יותר אבל עזר יותר. יומיים אחר כך פתחתי ליסטרין ירוק וגירגרתי כרגיל, לא עזר לי כל כך, כן עזר אבל מעט מאוד, בנוסף לכך כואב לי בצורה קיצונית בלילה, לפניי שאני הולכת לישון בערך. רוב הזמן אני יושבת/הולכת כי לשכב כואב לי בצורה קיצוני. כשאני מרוכזת במשהו, זה נרגע. אני חושבת שאני שותה מים יותר מדיי וזה לא בריא. אם בן אדם ממוצע צריך לשתות 8-12 כוסות מים אני שותה יותר מזה, הרבה יותר מזה.. מקווה שתענו ושיהיה לכולם אחלה יום🤗

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 13ובוקעת שן טוחנת 2

פרופ` חיים סרנת
    17/04/2023

כאבי בקיעה מבקיעת טוחנת שניה לרוב לא חזקים כל כך ונמשכים כל כך. לכן אם המצב לא השתפר ,כדאי לגשת לרופא שיניים ולראות , אולי מקור הכאב אינו בבקיעת השן אלא מסיבה אחרת שאותה יש לפתור. בכל מקרה ליסטרין עוזר בחיטוי ואינו משכך כאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו