מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שן קדמית שהשחירהאמא20/07/2008
הבן שלי (17.5 ) לפני מס' שנים עבר טיפול שורש בשן קדמית. עם הזמן השן השחירה והדבר מאוד מפריע לו. בדקתי את הנושא ונאמר לי שאי אפשר לעשות הלבנה לשן זו, הכיצד???? אם לא הלבנה מה האפשרויות, כתר הוא לא רוצה . האם לעשות הלבנה לכל השיניים- זה יעזור?? מה לגבי ציפוי לימינט , או איך שקוראים לזה.( הבנתי שזה לא כתר?! ) אודה לתשובתך ולהמלצותיך מה אפשר כן לעשות עמ' להגיע לתוצאה יפה . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שן שהשחירה
פרופ' חיים סרנת21/07/2008בדרך כלל שן שעברה טיפול שורש יכולה לעבור הלבנה, חיצונית או פנימית. מאחר וטיפול השורש נעשה לפני מספר שנים יתכן ששורש השן לא סיים את התפתחותו ולכן נאמר לך שלא ניתן לבצע הלבנה יעילה. ישנן אפשרויות שונות לשיפור המצב אך הדבר תלוי במצבה של השן. עליכם להתיעץ עפ רופא שיניים מנוסה או מומחה בשיקום ולמצוא פתרון הולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן שהשחירה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן21/07/2008לא הבנתי מדוע נאמר לך שלא ניתן לבצע הלבנה כי אין כזה מצב-קיימות שיטות רבות להלבנה וזה היום הנושא הכי "חם"-אנא כתבי לי מה הסיבה שנתנו לך ואנסה לכוון אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור בקצה המנהרה
אמא23/07/2008שלום , רופא השיניים אמר שכל שן שהשחירה כתוצאה מטיפול שורש לא תוכל לעבור הלבנה- ואם כן לא יגיעו לתוצאה של צבע השן כמו שאר השיניים. - למעט כתר שהבן שלי מתנגד בכל תוקף. שימחת אותי כשאמרת אין מצב שלא ניתן לתקן את צבע השן, ארצה פרטים והאם רק אצלך ניתן לבצע זאת, או גם באזור רחובות שם אנו גרים !? תודה רבה לך ולפרופ' .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלבנה
ד``ר רויטל שסקין-בלצן23/07/2008פני לרופא מומחה לטיפולי שורש-הוא יידע כיצד לבצע את התהליך. בררי דרך אתר ההסתדרות לרפואת שיניים ומיצאי מומחה קרוב למקום מגורייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיינו היום אצל רופא מומחה לשיקוםהפה
רחלי30/10/2008בעבור אותה שן המחיר 1500 ש"ח הגיוני, סביר? ברור שאשלם ובלבד שתהייה תוצאה יפה, אך למעשה זה אמור להיות בעבור פה מלא,לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' רויטל - אפשר תשובתך ??
אמא05/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)