שיניים ילד בגיל שבעה וחצי חודשים

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• שיניים ילד בגיל שבעה וחצי חודשים
    רינת
    19/10/2008

שלום בני בן שבעה וחצי חודשים וכבר מגיל 4 חודשים החלו לצמוח לו שיניים כבר מהשן הראשונה אני מצחצחת לו עם מברשת קטנה בלבד את השיניים. נכון להיום יש לו כבר 8 שיניים ולאחרונה הבחנתי כי ב-2 השיניים התחתונות 41-31 יש לו מעין כתם בהיר מאוד וקטן כאילו השן שקופה באיזור הזה (או לחילופין שחורה) קשה להסביר זה כתם בהיר יותר שבולט בשיניים. מה זה יכול להיות? האם עששת? מה עושים??? האם יש משחת שיניים מתאימה לגיל הזה?? אני קצת בלחץ אודה על תשובה מהירה רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים ילד בגיל שבעה וחצי חודשים

פרופ' חיים סרנת
    20/10/2008

לפי התיאור שנתת נראה שבשיניים שבקעו יש בנראה כתם התפתחותי (אופסיטי). זה לא נגע עששת. המשיכי לצחצח את שיני הילד ואכן יש משחות שיניים שמתאימות לילדים (יש עליהם כתובת). מה שחשוב מאד הוא לשים רק כמות קטנה של משחה על המברשת (כגודל אפון קטן) ולנגב , אם אפשר את המשחה מאחר והילד יבלע חלק ממנה. אם נוהגים כפי שתואר אין כל חשש.נראה לי ,מאחר שאת קצת חוששת ,שכדאי לך לגשת עם הילד לרופא שיניים לילדים לקבל הסבר מפורט יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו