חום, שיניים ראשונות

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• חום, שיניים ראשונות
    הילה
    21/12/2008

ביתי בת 6 חודשים השבוע. ביומיים האחרונים (שישי שבת) סבלה מחום גבוה (39.5)וצואה מרובה היא נמצאת באיי שקט בזמן הלילה (כל שעה מתעוררת בבכי) התאבון פחת. האם התופעה היא צמיחת שיניים, יש לציין שאני רואה שיש לה כאבים בשיניים וגם שאני נוגעת בחניכיים ניתן להרגיש שאכן מתחילות לצאת שיניים ראשונות תחתונות. ולפי כך אני נותנת לה תכשיר לשיניים גלי גם ההומופתי הטיגייל לא ממש עזר. קראתי שהסימפטומים לצמיחת שינים אינן בהכרח מלווה בחום וצואה רבה. במהלך היומים האחרונים ביתי קיבלה נורופן (אקמולי לא ממש עזר) וזה הקל וירד החום האם עליי ללכת לרופא ילדים בכ"ז ? יש לציין שהיא ערנית ונמצאת במצב רוח טוב (שאין חום כמובן).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום, שיניים ראשונות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקיעת שיניים

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    21/12/2008

חום גבוה אצל תינוק רך מחיייב ביקור אצל רופא הילדים בדחיפות. רק לאחר שרופא הילדים יוודא שאין גורם אחר אפשר להניח שזה תופעה נלווית לבקיעת שיניים-אך זו בפירוש תופעה חריגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום בבקיעת שיניים

פרופ' חיים סרנת
    22/12/2008

בקיעת שיניים רגילה מלווה בסימני אי נוחות אודם וכו' אם מופיע חום גבוה יש לפנות לרופא הילדים לבירור נוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו