מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקיעת שיניים עליונותקרן12/04/2009
שלום רב,
בני בן השנה וחודשיים עם שתי שיניים תחתונות בלבד שבקעו לפני שלושה חודשים לערך.
כאשר אני מסתכלת על החניכיים העליונות שלו אני רואה שהלסת שלו בנויה מעט שונה מהרגיל, לא כחצי עיגול, האיזור שבו אמורות לצאת שתי השיניים הקדמיות בולטות יותר קדימה, כמו כן החניכיים דקות מאוד ולא נראות בשלות כלל לבקיעת שיניים. ברצוני לציין שאם מסתכלים על החניכיים רואים מעין בליטות לבנות המעידות על המצאות שיניים בתוך החניכיים. האם זה יכול להעיד על בעיה כלשהי? וכמו כן האם לדעתך עליי לגשת לרופא לבדיקה? האם אתה יכול להמליץ לי על רופא המומחה בנושא זה?
תודה רבה ומועדים לשמחה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקיעת שיניים עליונות
פרופ' חיים סרנת12/04/2009לפי התיאור קרוב לודאי שזה מהלך בקיעה נורמלי לילדך. על מנת להסיר ספק וגם לקבל אינפורמציה נוספת לגבי תהליך הבקיעה והרגלי היגיינה ואכילה בגיל הרך ,כדאי לגשת לרופא שיניים מומחה לילדים שיוכל להסביר ולהדריך. ניתן למצוא רופא מומחה בסביבתך בהסתדרות לרפואת שיניים או בדפי זהב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)