טיפול שיניים בעלויות נמוכות

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• טיפול שיניים בעלויות נמוכות
    דפנה
    14/04/2009

שלום רב, אני אמא ל-3 ילדים וברצוני לדעת היכן אפשר לטפל בשיניים בעלויול נמוכות, אני לא מעונינת בקופות החולים. הנני מתגוררת באיזור חדרה . האם ידוע לכם על מרפאה כזו? תודה לכם וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במחיר נמוך

פרופ' חיים סרנת
    15/04/2009

איני מכיר מרפאה באיזור חדרה אולם באוניברסיטת תל אביב ניתן לקבל טיפול. ילדים בגיל בי"ס יוכלו (אם ימצאו מתאימים) לקבל טיפול חינם ע"י סטודנטים משנה חמישית וששית ובהשגחה צמודה של מורים מומחים. ילדים צעירים יותר או עם בעיות מיוחדות יוכלו לקבל טיפול במחירים זולים יחסית, ע"י רופאים שסיימו את למודיהם והם מתמחים בטיפול בילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלויות נמוכות

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    16/04/2009

נראה לי שכדאי שתפני בשאלה זו לרופא שיניים מומחה לילדים שנוח לך להגיע אליו ותסבירי לו /לה את דאגתך.תני לו/לה הזדמנות ללכת לקראתך. ההתייחסות ל-3 ילדים בני אותה משפחה בד"כ שונה. רופא שיניים יכול להיות אנושי ומבין-תני לו הזדמנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו