מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קצת עזרהנורית23/08/2009
שלום
יש לי ילד בן 5 ויש לו שן מתנדנדת .
זאת השן הרשאונה שמתנדנדנת לו ואני רואה שהוא כל הזמן מתעסק בה וזה ממש מפריע לו ואני רואה שהוא ממש מתוסכל. כמה פעמים ניסיתי להוציא את השם כשהוא נתן לי את רשותו אך לא הצלחתי כי הוא ישר זז. השאלה שלי היא האם אפשר להוציא לו את השן בזמן שהוא יישן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן מתנדנדת
ד``ר רויטל שסקין-בלצן24/08/2009מזל טוב-זו הזן הראשונה שמתנדנדת ולכן נראה לך מלחיץ וכך את חווה את התיסכול של בנך. נסי להסביר לו שזה תהליך ותהליך זה יחזור בעוד 19 שיניים שיתחלפו לו עד גיל 13 ולכן כדאי לפתח סבלנות והתייחסות מבודחת לשן ש"קשה לה להיפרד מבנך" או ש"פיית השן עסוקה ועוד לא החליטה סופית שכדאי לבוא לקחת את השן". אני מתארת לעצמי שאני מצחיקה אותך אבל זה רעיון רע לעקור שן רק בגלל שהיא מתנדנדת וודאי לא לעשות זאת כשהילד ישן-זה יכול להיות טראומטי. מה אם יכאב לו? לא נכון. אם זה ממש מציק פנו לרופא שיניים לילדים שיידע לשים משחה מאלחשת ולהפיל את השן אך נראה לי ששוה לתת לטבע לעבוד ורק אם זה באמת חריג-לפנות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)