טיפול שיניים בהרדמה מלאה לילדים

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• טיפול שיניים בהרדמה מלאה לילדים
    שרון
    26/08/2009

שלום רב
    משפחתי ואני חיים בחו"ל כשנה. טרם נסיעתנו עבר בני בן ה-6 טיפולי שיניים (סתימות) תחת גז צחוק
    לאחרונה, ביקרנו כאן אצל רופא שיניים. הוא ניסה לטפל בבני עם גז צחוק והרדמה מקומית אך בני התלונן על כל שהוא 'מרגיש' את הטיפול. הרופא הפנה אותנו לרופא המתמחה בטיפול בילדים בהרדמה מלאה.
    הרופא המומחה המליץ על טיפול מיידי באנטיביוטיקה, מאחר שהתפתחה באזור דלקת (בני התלונן על כאבים בשן) ועל טיפול כולל בהרדמה מלאה : עקירת השן הכואבת (שן חלב-טוחנת), טיפול נלווה לעקירה (למיטב הבנתי מבנה וכתר לצורך שמירה על המקום) וטיפול בשתי שיניים טוחנות, נוספות. (קיבלנו הצעה מפורטת - אני רושמת כאן את עיקר הדברים)
    אני חוששת מאוד מטיפול תחת הרדמה מלאה ואני תוהה אם אכן אין דרך אחרת...
    האם יכול להיות שאזור השן פגוע מידי ולפיכך לא ניתן לבצע את הטיפול בהרדמה מקומית ?
    אולי קיימת אופציה שלישית ?
    איזה מידע מקדים עלי לבקש בנוגע להרדמה ?
    מה בדיוק קורה בתהליך ההרדמה ? ואיזה פעולות חודרניות נלוות להרדמה : אינפוזיה ? טיפול נשימתי? מה עשויים להיות הסיבוכים כתוצאה מפעולות אלה ?

אני מודה לכם מראש על הסיוע והמידע
    מקווה שתוכלו לענות לי בהקדם
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהרדמה

ד``ר רויטל שסקין-בלצן
    27/08/2009

בנך הצליח להתמודד עם טיפול שיניים ואולי הסביבה החדשה מקשה עליו לפתח אמון במטפל. שאלת שאלות מצויינות אך את התשובות צריך לתת לך הרופא המטפל-הוא אחראי לשיטה ועליו לפרט בפנייך אותה ולתת תשובה לכל שאלותייך-זה לא נושא לתשובות כלליות אלא בהחלט ספיציפי לרופא המטפל. אייני יודעת היכן אתם נמצאים אך אולי כדאי לנסות רופא שיצור קשר טוב יותר עם בנך ויצליח לגרום לו לשתף פעולה, כפי שהוא מסוגל?
    אם תתני פרטים נוספים אולי אוכל להמליץ לך על רופאים מתאימים ואולי אפילו ישראלים כדי להקל עליכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו