מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקש חוות-דעת על מחיריאיר08/09/2009
הייתי עם בתי אצל רופא שיניים פרטי מקצועי,
הילדה עברה בדיקה עם צילומים,
וקיבלתי את פירוט הטיפולים שילדתי צריכה לעבור.
הייתי שמח לקבל חוו"ד על המחיר, האם סביר, האם יקר?
האם שווה לחפש מקום אחר?
הטיפול והמחיר:
טיפול גז צחוק - נייטרוס - 170
קומפוזיט אחורי אמלגם - 280
איטום חריצים - 100
פולפוטומי - קיטוע מוך - 300
כתר טרומי - 550
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחיר
פרופ' חיים סרנת10/09/2009רפואת שיניים היא מקצוע חופשי , המחיר שגובה הרופא תלוי בהערכת הטיפול ומידת הקושי שלו וכן מידת המיומנות או המומחיות של הרופא ולכן לא ניתן להשוות בפשטות בין מחירים.בחירת הרופא צריכה להתבסס על אמון ובטחון ביכולתו . המבחן תלוי אם הרופא מומחה, משקיע ומצליח לקשור קשר טוב עם הילד, בהתאם למסגרת הכספית של המתרפא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני שואל האם המחיר הוא מוצדק!
יאיר10/09/2009אני מעריך ומכבד את דרישת התשלום של הרופא.
רק שאלתי היא: היכן המחירים שהזכרתי ניצבים ב"סקאלת המחירים" הכללית:
בממוצע; מעל לממוצע; הרבה מעל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)