דחוף - בגלל יום כיפור.

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• דחוף - בגלל יום כיפור.
    רונית
    27/09/2009

בני בן שנתיים ורבע, נפל ביום שישי בערב נפילה חזקה, על הפנים. השפה הקדמית נפוחה מאד והאף משופשף. הילד מדבר, ואומר שכואב לו בשן, למרות שאני לא רואה שבירה, או תזוזה משמעותית (אבל אי אפשר לראות ממש, כי הכל נפוח, והוא לא נותן לגעת). הוא לא לוקח בקבוק ו/או מוצץ, מניחה שהשפה הנפוחה מקשה עליו מאד. היום לא הצלחתי למצוא רופא שיניים שענה לי - האם ללכת למיון? האם יכול להיות שיש תזוזה שהטיפול בה חייב להיות היום, ועד יום שלישי יתכן ויהיה נזק בלתי הפיך? (עם הזמן הנפיחות קצת יורדת, והוא פחות מתלונן, כמובן), אני מקווה שעד יום שלישי יהיה אפשר לראות יותר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף - בגלל יום כיפור.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף

פרופ' חיים סרנת
    27/09/2009

מאחר ויום כיפור נכנס בעוד שעה הרי שלפי הסיפור: שפשוף באף נפיחות בשפה אך ללא שבר או תזוזה בשן, יום שלישי יהיה זמן טוב ללכת לרופא לבדוק ולעשות צילום רנטגן. בינתים יש לתת לילד מזון רך ולשמור על נקיון השיניים בעדינות (מקל עם צמר גפן ומעט משחה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו