התמחות

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• התמחות
    א'
    05/10/2009

שלום רב,
    אומנם דרכי לשערי בית ספר לרפואת שיניים עוד ארוכה(אני עושה עכשיו רק פסיכומטרי), אבל אשמח לשמוע כבר מעכשיו על סוג ההתמחות שמעניין אותי.
    קראתי מעט באינטרנט, אבל אין כמו מקור מוסמך ואותנטי.. אשמח לשמוע כל מה שיש לכן לספר על התמחות ברפואת שיניים ילדים. החל מאיך מתקבלים להתמחות הזו? כמה שנים היא נמשכת? איפה אפשר להתמחות בארץ?

עוד נק' חשובה... אני מאוד נמשכת לפן הניתוחי ברפואה ורציתי לדעת איך היא משתלבת ברפואת שיניים בילדים? האם כמו בכירורגיה פה ולסת גם כאן יש עבודה בביתי חולים? או שאם ילד צריך עקירה מסובכת של שן בינה כלואה הוא אוטומטית הולך למומחה לכירורגיה פה ולסת?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמחות

פרופ' חיים סרנת
    05/10/2009

התמחות ברפואת שיניים לילדים בארץ דורשת 3 וחצי שנים לאחר גמר לימודי רפואת שיניים שהם 6 שנים. באוניברסיטת ת"א נדרשות גם שנתיים נוספות לאחר גמר הלימודים של נסיון קליני.
    כדאי להכיר את המקצוע ולצבור ידע כללי וידע ברפואת שיניים לפני שמחליטים מהי ההתמחות המתאימה . (לילד צעיר אין שיני בינה שדורשות עקירה מסובכת). פעולה כירורגית לרוב תעשה על ידי כירורג. אך בהחלט יש חלקות לילדים במסגרת בית חולים המבצעות פעולות לילדים הזקוקים לטיפול מיוחד או אישפוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו