בת כמעט שנתיים קורעת מוצצים

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• בת כמעט שנתיים קורעת מוצצים
    גיא
    31/12/2009

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאלה, אבל לא ברור לי לאן לפנות אז אני אנסה גם פה:

הבת שלי בת שנה ו 11 חודש, משתמשת במוצץ מאז שהייתה קטנטונת ועד לפני כחודשיים הכל היה בסדר. לאחרונה היא החלה ללעוס ולקרוע את המוצצים תוך כדי מציצה. בהתחלה מוצץ היה מחזיק מעמד כשבוע לפני שהיה נקרע ולא ניתן לשימוש, ועכשיו הגענו למצב מטורף שאנחנו קונים מוצץ חדש, נותנים לה ותוך 24 שעות הוא כבר אינו ראוי לשימוש.

לא ברור לנו האם הסיבה לכך היא פסיכולוגית או פיזיולוגית. האם התופעה מוכרת ? האם יכולות להיות לכך סיבות כמו כאבים בשיניים או בפה ? מה עושים כדי להפסיק את התופעה ?

יש לציין שיש לה כבר כ-16 שיניים (חסרות רק הטוחנות האחוריות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורעת מוצצים

פרופ' חיים סרנת
    31/12/2009

זו בעיה שאינה מוכרת לי באופן ספציפי. ייתכן שעם בקיעת השיניים בתכם בודקת את יכולותיה, וכן אולי להרגיע גרוי כלשהו הקשור עם הבקיעה. אם אין סכנה של בליעת חלקי מוצץ אולי תשאירו את המוצץ הקרוע לזמן מה ייתכןוהדבר ירגיע במקצת או שתותר על המוצץ. אילו השערות בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו