האם פו'גי מסוכן

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• האם פו'גי מסוכן
    דפנה
    06/06/2010

הבת שלי בת שנתיים וחודשים נולדה ללא ציפוי אמייל ב2 שיניים - כתוצאה מכך (וגם מזה שלא הקפדנו על צחצוחם) יש בהם עששת. רופאת שיניים לילדים שהתיעצנו איתה אמרה שאפשר לאטום אותם עם פוג'י ובכך להקפיא את המצב הקיים עד שקצת תגדל ותסכים לשתף פעולה. אחרת האלטרנטיבה היא הרדמה כללית וסתימה רגילה. אני מאוד חוששת מההרדמה הכללית. מצב שני האם הפוג'י הזה לא מסוכן? הבנו שהוא פולט הרבה פלואוריד לשן.. אשמח לכל המלצה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם פו'גי מסוכן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם פוג'י מסוכן

פרופ' חיים סרנת
    07/06/2010

פוג'י הוא שם של חברה יפנית ליצור חמרים דנטאליים. אני מניח שהכונה היא לחומר הנקרא גלס איונומר מחברת פוג'י המשמש לשיחזורים מסוגים שונים. אין סיכון להשתמש בחומר, שחרור הפלואוריד ממנו משפיע בעיקר על הסביבה הקרובה ביותר בשן ואין לה אפקט כללי על הגוף.
    במקרים של חוסר זגוגית נרחב בשן טוחנת, ואם יבוצע טיפול בהרדמה כללית ייתכן וכדאי לשקול כיסויי השן בכתרים טרומיים מאחר והשן מתפקדת בפה שנים רבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו