מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בכתראורלי24/07/2010
שלום רב
בחודש מאי השנה נשברה לי חתיכת שן 35 עקב אכילת בוטן אמריקאי
הרופא שיניים עשה צילום ואמר שצריך טיפול שורש מבנה וכתר
עשיתי טיפול שורש ואחרי שבוע מבנה ועכשיו אני עם כתר קבוע עם דבק זמני כי יש כמה בעיות שהרופא לא מצליח למצוא פיתרון
לאחר המבנה התלוננתי שיש לי כאבים בבשר לא כשאני אוכלת משהו
אלא כשאני נוגעת שם אני מרגישה רגישות בבשר
אציין כי כל הזמן הזה שביצעו לי את הטיפולים לא אכלתי על הצד הזה כך שאין שם שאריות של אוכל או משהו וגם אציין שאין לי כאבים בזמן שינה או חום קור זה לא העניין רק בזמן שאני נוגעת שם
הרופא אמר לי שהוא לא רואה סיבה לתחושה שאני מתארת
וגם הצילום נראה בסדר
המשכנו את הטיפולים זה אומר עשה כתר זמני ואחכ כתר קבוע עם דבק זמני
ועדיין כשאני מזיזה את הכתר יש כאבים בבשר משני צידי השן וגם בחיבורים בין השן הקודמת לבין השן של הכתר
כשאני מקישה עם האצבע בשולים של הכתר אני מרגישה לעומת השיניים האחרות מזיזה את הכתר ימינה ושמאלה מרגישה כאב וגם עשיתי שיננית ובאזור של הכתר בבשר יש רגישות
אינני יודעת מה לעשות כבר חודשיים אני הולכת כל שבוע למרפאת השיניים והם לא יודעים מה לעשות. כל שבוע עושים צילום ולא נראה שיש בעיה בטיפול שורש או בדלקת כלשהי .
אני ממש מיואשת לא יודעת מה לעשות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר - כאבים
ד``ר רויטל שסקין-בלצן24/07/2010הכאב יתכן עקב דלקת באזור סב השן ואמור להיפתר ע"י טיפול השורש. ייתכן שצריך לעבור עוד זמן או אולי כדאי לקבל אנטיביוטיקה כדי לעזור לתהליך.
ייתכן שיש סדק בשן - זאת וודאי הרופא בדק.
דחיסת מזון גם יכולה לגרום לכאב מהסוג שאת מציינת אולם העובדה שכל מגע בשן, אם הבנתי נכון, כולל בשלב הטיפול, היה מלווה בכאב שטיפול השורש לא פתר מעוררת את הצורך לברר אם אין שם סדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בכתר המשך
אורלי24/07/2010תודה רבה על התייחסותך
מהם הסימנים לסדק בשורש .?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)