עקירת שיניים

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• עקירת שיניים
    מיכל
    26/07/2010

ביתי בת 3 וחצי ספגה מכה חזקה לפני כשנתיים. מאז אנחנו מבקרים אצל רופא מומחה בכל תקופה לעקוב אחר המצב. בביקור האחרון הוחלט שיש לעקור לה 4 שיניים קידמיות בגלל זיהום שהתפתח ומתפשט. ממש קשה לי עם ההחלטה... אני לא יודעת אך להתמודד מולה, מה להגיד לה? איך היא תגיב? איך הילדים בגן יגיבו(היא נכנסת לגן חדש)? האם זה יפגע לה בביטחון?
    אני אשמח לקבל עיצה איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שיניים

פרופ' חיים סרנת
    26/07/2010

נדיר שיש צורך בעקירת כל 4 השיניים . המצב כולל שתי בעיות: אחת הדרך בה תבוצענה העקירות והשניה לגבי התגובה. אם העקירות תבוצענה בסדציה (השיטה המתאימה ביותר לדעתי בגיל זה) ,ניתן אולי לקחת מטבע (מידה) להכין מכשיר, קבוע או נייד להשלמת השיניים החסרות. או להסתפק בהסברים על הצורך בעקירת השיניים החולות.
    הסבר לילדה חייב להיות בהתאם להבנתה, קודם כל לתת לה את השיניים שנעקרו בתוך קופסה (כי הן שייכות לה) וכן להסביר שכשתגדל קצת תצמחנה לה שיניים חדשות. להחזק אותה כגדולה ובוגרת ולא לאפשר לבני משפחה עם הומור לשאול אם עכבר אכל לה את השיניים. עליה לצאת מהחויה מחוזקת ומרוצה (מתנה על נבורתה, לאחר מעשה, תתקבל בברכה. בהצלחה לכולכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני אשמח...

מיכל
    26/07/2010

קודם כל תודה על התגובה. מעבר לכך אני אשמח אם קצת תרחיב על התהליך של השלמת שיניים- האם זה משהו קבוע, או כמו פלטה שיוצאת? העקירה תעשה עם טשטוש, האם השלמת השיניים זה תהליך ארוך, או שאפשר לעשות את זה בזמן הטשטוש? האם זה יעיל? איך זה נעשה?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אני אשמח

פרופ' חיים סרנת
    27/07/2010

פרטים ספציפיים קשה לדון בהם באופן כללי יש סוגים שונים של טשטוש (סדציה) והתכנון קשור בשיטה, בהתפתחות השיניים האחרות וגורמים נוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו