צום לפני גז צחוק

מנהל הפורום

פרופ` חיים סרנת
פרופ' חיים סרנת
לקביעת תור אצל פרופ' חיים סרנת ללא פרסום בפורום

• צום לפני גז צחוק
    תמר
    24/09/2010

שלום!
    קראתי בפורום שבקשה לצום לפני גז צחוק מעידה על כך שהרופא לא מיומן בשימוש בגז צחוק כי אם הוא יודע איך להשתמש בו אין צורך בצום. האם הבנתי נכון?
    ברגע שקראתי את זה ביטלתי את התורים שלנו בסניף הרגיל וקבעתי תור לסניף אחר אך גם שם ביקשו צום לשימוש בגז צחוק.
    כשביררתי עם חברה שטיפלה בהדסה התברר שגם שם מבקשים זאת.
    האם נפלה כאן טעות או מה בדיוק ההסבר לזה??

אני מעוניינת לטפל בשיניים של ביתי ועכשיו זה מה שמעכב אותי. אני לא רוצה לקחת אותה לרופא לא מיומן שממליץ על צום רק בגלל שהוא לא בטוח בתפעול הגז צחוק...

תודה מראש על התשובה

אמא של שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צום לפני גז צחוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צום לפני גז צחוק

פרופ' חיים סרנת
    25/09/2010

ישנה הוראה כללית שממליצה על צום לפני סדציה. אולם ישנן צורות שונות של סדציה ומתוכן השימוש בגז צחוק נחשב לקל . חשוב שהרופא יהיה מיומן בשימוש בגז צחוק כמו שעליו להיות מיומן בכל פעולה רפואית, דנטאלית שהוא מבצע. צום לפני טיפול בגז מומלץ לילדים הרגישים לבחילות והקאות (כמו למשל בעת נסיעה במכונית או מהתרגשות בדרך למרפאה). שימוש נכון בגז מוריד את הסיכון לבחילות והקאות. רופאי שיניים מומחים לילדים יהיו המיומנים ביותר ויש להניח שיקבלו את התוצאות הטובות יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו